Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal

Autor Wiadomość

Sprawdź:
PayPal ma trochę słabsze kursy. Dlatego Ci nie starcza.

acha rozumiem, przelałem jeszcze piątkę, teraz może starczy, dzięki za pomoc.

Mam pytanie nie mogę wysłać pieniędzy bo cały czas każą mi dodać kartę kredytową :fool: , a ja nie chcę. Poza tym mój limit nie został jeszcze przekroczony i na pewno długo nie będzie. Wiecie co zrobić :cry:

Pewnie Ci zawiesili konto żebyś je zweryfikowała więc albo kaska przepada albo dodajesz kartę.

Mam pytanie czy aby wyplacic pieniadze z PP na PL Bank potrzebna jest weryfikacja konta ?? I jaka jest prowizja ??

Ej mam pytanie bo swiezy jestem czy trzeba weryfikowac konto paypal aby moc robic przelewy ??

Nie trzeba ale zalecał bym Ci to zrobić bo pewnego pięknego dnia możesz się obudzić i zobaczyć że twoje konto zostało zablokowane :->

Ale jak chce zweryfikowac konto to musze chyba posiadac karte kredytowa tak ?? bo nie wiem za bardzo jestem torche ciemny w tych sprawach :/

po zweryfikowaniu konto jest nadal w pełni darmowe ? Czy trzeba za coś płacić ?

Kosztów prowadzenia nie ma. Jedynie te prowizje ale chyba są one nawet mniejsze niż normalnie po rozszerzeniu konta.

Co do weryfikacji to tak trzeba mieć kartę kredytową ale istnieje coś takiego jak VCC (virtual credit card) którą można zweryfikować sobie PP od razu bez żadnego czekania. Koszta takiej karty to około 7$-8$
Odpowiedz