Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal

Autor Wiadomość
RE: PayPal
Sprawdź:
Spróbuj inną przeglądarką.
Próbowałem na chrome, operze i firefoxa zainstalowałem i dalej to samo.
Na telefonie działa normalnie, także może jakaś blokada na IP siadła albo coś, stałe mam więc kij wie.. Tongue
Dzięki za info Smile
Wiem, że wiele osób ma problem z tym, co wpisać w określeniu banku. Ja u siebie mam : Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski i nie ma problemów z korzystaniem.
Potrzebuję 200 ojro mieć na PayPalu by za coś zapłacić. Jak to jest (bo używałem może z raz czy dwa lata temu PP) z kasą - jak przyjdą mi wpłaty w PLN to to samo sobie przewalutuje bym zapłacił w ojro? Wiem ze opłacalniej przelać pewnie samemu euro ale jak wrzucę PLNy to da się zapłacić?

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Tak PP sam robi przewalutowanie.

[Obrazek: 1.png]

Zapraszam do mojego dziennika : https://zarabiam.com/Temat-Leniwy-hajs-159008
Glosy: rachman (+1)
A jak będę miał np. 100 w PLN i resztę w euro to da się to zapłacić jako całość? 200 euro jakoś się wybiera a to se pobiera tyle ile trzeba z obu walut?

Na to pytanie ci nie odpowiem, ale jeśli się nie mylę to PayPal oferuje opcje przewalutowania dzięki czemu jeśli masz na przykład 100 PLN i 50 ojro to możesz sobie u nich w systemie przewalutować 50 ojro na złotówki czy tam 100 PLN na ojro. Jeśli dobrze pamiętam to da się tak zrobić.

[Obrazek: 1.png]

Zapraszam do mojego dziennika : https://zarabiam.com/Temat-Leniwy-hajs-159008
Glosy: rachman (+1)
Ok, dzięki. Jak poprzerzucam kaskę będę kombinować Smile

Zalozylem sobie konto w Nest Banku, od 3dni probuje dodac to konto bankowe do paypala... i nie da rady, jedynie co wyskakuje mi okienko z informacja "nie mozemy przetworzyc twojego zadania, sprobuj pozniej". Tylko to pozniej trwa juz 3 dzien he he he he (nie). Ktos mial podobny problem?
ja nie mialem takiego problemu - ale możesz napisać do nich lu zadzzwonic i się zapytać czy to nie jest jakiś bug...
Odpowiedz