Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam "problem" zainstalowałem na telefonie aplikację paypal a na koncie cały czas widnieje mi informacja, że nie połączyłem konta. Jak zrobić, żeby ten irytujący komunikat o aktualizacji danych (75%) zniknął- czyt. strona internetowa widziała ruchy w aplikacji.
(22-02-2016 13:12)hubert5544 napisał(a): Małe pytanko: Jak do PayPala dodam i potwierdzę nowy email, to ludzie mogą mi normalnie wysyłać kasę zarówno na email główny, jak i dodatkowy?
Tak! Możesz dodać kilka adresów i na każdy wysyłać kasę.
Siema, miałem do zapłaty na paypalu 1500zł, dogadałem sie z windykacją że wpłacę 500zł i resztę rozłożymy na raty. Wpłaciłem te 500zł i dzwonili do mnie później ze trzy razy ale nie mogłem odebrać akurat i teraz od dwóch tygodni cisza. Skontaktować się z nimi czy może olać jak już mnie nie męczą ?
(23-02-2016 19:49)minek123 napisał(a): Siema, miałem do zapłaty na paypalu 1500zł, dogadałem sie z windykacją że wpłacę 500zł i resztę rozłożymy na raty. Wpłaciłem te 500zł i dzwonili do mnie później ze trzy razy ale nie mogłem odebrać akurat i teraz od dwóch tygodni cisza. Skontaktować się z nimi czy może olać jak już mnie nie męczą ?
Lepiej sie odezwij z powodu mozliwych problemow pozniej Moga tak samo naliczyc jakis procent wiec radze zadzwonic
(03-03-2016 20:41)jupp82 napisał(a): Zmienilem konto z prywatnego na niby biznesowe i od tej pory nie moge otrzymac przelewow od np Firesub. Co jest grane?
Miałem podobny problem, napisz na paypal z pewnością taki sam błąd jak u mnie