Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy po zalogowaniu na konto paypal (nowa wersja) widzicie ostatnie działania? U mnie pokazuje, że nie było żadnych transakcji. Jeszcze wczoraj było ok.
Mial ktos taki problem że niemógł potwierdzic rachuku bankowego ? wpiuje obie sumy ktore dostalem na konto i wyskakuje ''Niestety system nie może wykonać Twojego żądania. Spróbuj ponownie później.'' . A pozatym to mam pytanie, czy pieniądze które wyslalem bez potwierdznego rachunku a z tylko potwierdzona kartą przyjdą na konto ?
jak to jest z wypłatą paypal na konto bankowe ? ile trwa, jaka jest prowizja ?
mam do wypłaty ~1000zł na konto w PKO. ile trwałaby wypłata oraz jaki % od tej kwoty stracę ? pozdrawiam
(22-11-2015 14:27)Vamph napisał(a): jak to jest z wypłatą paypal na konto bankowe ? ile trwa, jaka jest prowizja ?
mam do wypłaty ~1000zł na konto w PKO. ile trwałaby wypłata oraz jaki % od tej kwoty stracę ? pozdrawiam