Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pomoże mi ktoś? Chce potwierdzić kartę kredytową na paypalu przekierowuje mnie na stronę gdzie jest podana informacja że pobiorą mi kwotę żeby potwierdzić itp. I jak wciskam ok to wyskakuje komunikat "Niestety system nie może wykonać Twojego żądania. Spróbuj ponownie później." i już jest tak od 2 dni i nadal nie moge
Jesteś dla nich klientem. Każda szanująca się firma dba w większym lub mniejszym stopniu o potencjalnego klienta, dzięki któremu może zarobić. Dziwne twoje rozumowanie jest z tym, że Cię oleją, serio nie kumam.
(02-07-2015 17:20)Haxite napisał(a): Jesteś dla nich klientem. Każda szanująca się firma dba w większym lub mniejszym stopniu o potencjalnego klienta, dzięki któremu może zarobić. Dziwne twoje rozumowanie jest z tym, że Cię oleją, serio nie kumam.
Odpowiedź przyjdzie na maila na którym mam paypal?