Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal

Autor Wiadomość
RE: PayPal
Sprawdź:
a ja zadam pytanie od siebie:
założonego mam paypal'a, potwierdziłem go e-mailem i mam przelane na niego 10 zł przeszłe od maypay, więc mogę te pieniądze wysłać na KAŻDE konto bankowe bez powiązania? Czy muszę najpierw powiązać je z którymś? Którą zakładkę wybrać wypłać czy wyślij pieniądze? Czytałem regulamin, ale to tak nie jasno trochę jest jak dla mnie.
Możesz tylko przelać na swoje konto. Jeśli dane z PayPala nie będą się zgadzały z kontem bankowym konto zostanie zablokowane
Glosy: kris009c (+1)
Jest jakis limit na wypłate pieniedzy z PayPal ?
jeśli masz zweryfikowane w 100% konto paypal to nie ma żadnych limitów
jeśli masz konto nie zweryfikowane to masz roczne limity kwotowe na koncie odbierania i wysyłania środków - jakie nie wiem bo nie mam konta w opcji numer 2 - musisz sprawdzić w zakładce konta limity
Koledze chyba chodzi, od jakiej kwoty można wypłacać. Niestety nie którzy nie potrafią dobrze formułować zdań....
Możesz wypłacać od 30 złotych.
jeśli ktoś ma kasę na Alertpay i potrzebuje na Paypal to służę pomocą...możemy się wymienić - pisać na priw albo tutaj
Ktoś może mi powiedzieć, co potrzebuję oprócz skanu dowodu, paszportu, czy też prawa jazdy? Jaki rachunek? Telefon mam na kartę, więc odpada. Mogę coś kupić na allegro, zapłacić w banku i skan druczku wysłać im? Bo mam już konto od dłuższego czasu zablokowane, a mam tam jeszcze sporo kasy. :/
Najlepiej powiąż z kartą kredytową, rachunkiem bankowym

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
To już dawno zrobione. Potrzebuję teraz potwierdzić tożsamość, bo przekroczyłem limit.
(29-03-2012 10:33)Kileros napisał(a):  Ktoś może mi powiedzieć, co potrzebuję oprócz skanu dowodu, paszportu, czy też prawa jazdy? Jaki rachunek? Telefon mam na kartę, więc odpada. Mogę coś kupić na allegro, zapłacić w banku i skan druczku wysłać im? Bo mam już konto od dłuższego czasu zablokowane, a mam tam jeszcze sporo kasy. :/

Jeśli już powiązałeś konto paypal kartą/rachunkiem bankowym.

I Twoje konto zostało zablokowane i żądają skanu dowodu to wyślij im:
- awers i rewers dowodu tożsamości
- rachunek za prąd
- rachunek za gaz
- ewentualnie jeszcze wyciąg z konta bankowego

PS. Pamiętaj aby dowody były skanowane z dwóch stron, plik nie przekraczał 1mb bo zwiesza im się system ładowania zdjęć, najlepiej powiększ zdjęcie i je trochę wyostrz.
Odpowiedz