Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal

Autor Wiadomość
RE: PayPal - Jak to się robi
Sprawdź:
Wole się upewnić niż później stracić 30złoty za źle wypełniony formularz.
A czy te pieniądze nie mogą po prostu tam leżeć na tym koncie czy trzeba wypłacać?
na koncie pp? oczywiście że mogą ale zawsze lepiej je wypłacić i na coś przeznaczyć
Glosy: maciejrosa (+1)
A czy te pieniądze nie mogą po prostu leżeć na tym koncie czy TRZEBA wypłacić?
Chciałbym przelać z mojego polskiego banku na paypal ale nie wiem jakie mam konto w paypalu i nie mogę znaleźć moj numer konta??
leci +..
Przydatny poradnik masz odemnie +1repka;p
RE: PayPal
A jaka będzie ich reakcja gdy założę konto będąc jeszcze niepełnoletnim ( na początki Listopada będę) i weryfikując dopiero wtedy?
Nie zostaną mi zabrane środki? I jaka jest szansa, że mi tego konta do tego czasu nie zablokują obracając raczej groszowymi kwotami?
przydatny poradnik
+ ode mnie
RE: PayPal
Czy aby zrobić przelew z paypala na np produkt z e-baya to muszę mić dodaną do konta PP kartę kredytową lub konto bankowe?
Odpowiedz