Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wpisując dane do wypłaty muszę wpisać dokładnie to samo imię i nazwisko na jakie jest konto? tzn. nazwisko to samo, ale mogę wypłacić na konto kogoś z rodziny?
(27-07-2010 20:33)dawid0810 napisał(a): Wpisując dane do wypłaty muszę wpisać dokładnie to samo imię i nazwisko na jakie jest konto? tzn. nazwisko to samo, ale mogę wypłacić na konto kogoś z rodziny?
Imię i Nazwisko musisz mieć takie jak na koncie. Możesz wypłacić kasę na konto kogoś z rodziny. Wystarczy ci numer konta w banku.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2010 23:22 przez Kilol.)
(24-08-2010 20:42)joke16 napisał(a): Jak wypłacam kasę i nazwa banku to "bank spółdzielczy w x" to używać polskich liter typu ó ł?
skoro jesteś w polsce i tu przelewasz to używaj języka urzędowego czyli pełny alfabet z ó ę itp
(24-08-2010 20:42)Pasiq napisał(a): mam pytanie dotyczace samego przelewu,czy poprawnosc danych (zgodnosc z rachunkiem) sprawdza jakis bot czy realna osoba?
chodzi ci o przelew z pp na konto? bo wdg mnie nikt nie sprawdza czy dane są te same bo można na cąłkiem inne dane mieć oba konta. tak myślę przynajmniej poprawcie mnie jeśli się mylę