Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(07-08-2012 08:43)lukasz9669 napisał(a): kurde mój sponsor się nie odzywa
może nie czatuje przy kompie każdego wieczoru, żeby sprawdzić czy żaden z jego refów nie zapomniał swego id? spokojnie, może jest na urlopie tudzież po prostu nie włączył kompa wczoraj wieczorem. Napisz maila i poczekaj.
Widzę, że masz ciekawego sponsora.
Chociaż ja też miałem/mam podobnie, z sponsorem nie gadałem już z 5 miesięcy, no ale do czego on mi potrzebny, niech zgarnia kasę za mnie i to dość sporą, przecież gdyby nie on nie wiedziałbym o programie
Sprobój sobie przypomnieć imie i nazwisko jakie podałeś oraz email i napisz ticketa jak ktoś ci tam doradzał, a jak nie to tylko czekać i modlić się żeby twoj sponsor odpisał
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2012 09:57 przez Meloman.)
(07-08-2012 13:38)lukasz9669 napisał(a): mail to pamietam hasło też ale nie wiem na sto procent co wpisałęm w imie i nazwisko
żartujesz?!?!?!?
...weź portfel, wyjmij dowód osobisty - tam znajdziesz dane które powinieneś podać!
ech, nawet nie wiem do końca jak to skomentować. Jeżeli sponsor się nie odzywa to zostaje tylko support (w rubryce imię i nazwisko podaj te dane które znajdziesz właśnie w dowodzie). Napisz im dokładnie w czym problem - może Ci pomogą!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2012 13:50 przez adax84.)
Zawsze chyba jest parę prób do "strzelenia" (przy takim przypominaniu zwykle dwie próby są dozwolone chyba że nie mają większych zabezpieczeń na to i nie blokuje się konto)- pomyśl co najczęściej w takich sytuacjach wpisałeś i spróbuj z raz lub dwa.