Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(06-08-2012 12:38)teel napisał(a): Skoro mówisz, że sprawdzałeś na poczcie i wiadomość Ci się usunęła to jak możesz nie pamiętać maila?
może nie pamiętać jakie dane podał i w tym tkwi problem
takie rzeczy jak ID i różne hasła i wszystko to się trzyma w word czy w exel w kilku miejscach : karta pamięci, pendrive czy w kilku innych przenośnych urządzeniach
do tego dziwi mnie, że np nie masz partycji na dysku ... leci ci system ale tylko dotyczy to miejsca na którym masz windows, w miejscu gdzie nie masz pozostaje ci wszystko i gdybyś takie rzeczy miał w word zapisane na 2 partycji to po formacie nie straciłbyś nic ....
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(06-08-2012 12:48)tomazzi napisał(a):
(06-08-2012 12:38)teel napisał(a): Skoro mówisz, że sprawdzałeś na poczcie i wiadomość Ci się usunęła to jak możesz nie pamiętać maila?
może nie pamiętać jakie dane podał i w tym tkwi problem
takie rzeczy jak ID i różne hasła i wszystko to się trzyma w word czy w exel w kilku miejscach : karta pamięci, pendrive czy w kilku innych przenośnych urządzeniach
do tego dziwi mnie, że np nie masz partycji na dysku ... leci ci system ale tylko dotyczy to miejsca na którym masz windows, w miejscu gdzie nie masz pozostaje ci wszystko i gdybyś takie rzeczy miał w word zapisane na 2 partycji to po formacie nie straciłbyś nic ....
Mam tylko dysk c nie znam się tka dobrze
a do sponsora mam numer zara mu napisze dzieki za pomoc leci rep