Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
naliczą CI nie martw się
Mi dzisiaj w południe naliczyli dopiero pozycje za wczoraj, opóźnienie robi się coraz większe. :o
Wiecie może dlaczego nie działa Traffic Exchange? Klikam View Next Website i nadal jest You've viewed 0 webpages in the last 7 days.
WitamSmile
Ja właśnie zainwestowalem moje pierwsze pieniądze w necie i stałem sie szczęśliwym (to się okaże) posiadaczem 15 pozycji na początek Huh
Zamierzam narazie reinwestować wszystko przez co najmniej kilka miesięcy, a jak Bozia da to i cały rok... a potem sie zobaczy Tongue Jest coś co jako totalnie początkujący powinienem wiedzieć ??
(04-07-2012 19:12)PIOTR123 napisał(a):  a mi jeszcze za dziś nie doliczyło 2% mam się martwić nie chodzi mi o zgłaszanie do ap tylko z ciekawość

mi ostatnio na raty naliczyli kasę... mam wrażenie, że oni tam uwielbiają grzebać przy stronce. Czasem coś nie wyjdzie i powstają różne problemy.

(04-07-2012 19:51)N55 napisał(a):  Wiecie może dlaczego nie działa Traffic Exchange? Klikam View Next Website i nadal jest You've viewed 0 webpages in the last 7 days.

Pewnie dlatego, że jeszcze nad tym pracują - trzeba to chyba traktować jako wersję beta Smile
Glosy: N55 (+1)
do tej pory zawsze powiedzmy do 18:00 miałem, dzisiaj jeszcze nie dostałem, ale jest adnotacja:
"Daily Payouts currently take 8 or more hours to be accomplished, starting at 12:05 CEST. Newest members are paid first."
...
Ten komunikat jest już dobre kilka tygodni, no ale faktycznie są opóźnienia, dzisiaj dostałem dopiero za wczoraj.
Komuś też tak tragicznie naliczają, z takim opóźnieniem (1,5 dnia :O)?

[Obrazek: pozycje_problem.JPG]
(05-07-2012 09:04)Fractal napisał(a):  Komuś też tak tragicznie naliczają, z takim opóźnieniem (1,5 dnia :O)?

Może wyślij do nich ticket z pytaniem dlaczego nie masz naliczanej kasy - bo faktycznie sporo czekasz.
(05-07-2012 09:04)Fractal napisał(a):  Komuś też tak tragicznie naliczają, z takim opóźnieniem (1,5 dnia :O)?

[Obrazek: pozycje_problem.JPG]

Heh, ja do tej pory nie mam naliczonego za wczoraj. Myślałam, że może zrobili wolne z okazji święta, ale widzę, że innym naliczyło Sad

gra11, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Odpowiedz