Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Widzę, że problem z wypłatami na LR to wspólny temat. Ja już próbuję od 2. dni. A wczoraj miałem Ciotce 50 zł. oddać ;P no nic będzie musiała poczekać a ja będę musiał się tłumaczyć znowu...
Na czacie admini mowili ze wdrazaja nowe skrypty do wyplat, ale z tym instant to bym sie tak nie spieszyl, nawet jak cos takiego wprowadza to ekstra prowizja za to bedzie
Dawnoo temu byly to podprogramy ktore dzialaly, ale co do opisu ich dzialania odsylam do pierwszy stron watku o JSS na innym duzym forum bo tam bylo to dosc szczegolowo opisywane. Co do Traffic Exchange widzialem ze dziala i wyklikalem swoje, ale przydalby sie jakis manual, tutorial, ktory by pokazal jak to dobrze wykorzystac bo na razie za wiele nie wiadomo