Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
zgoda lilion jest droższy, ale nadrobisz w jss zyskanym czasem.
Jak kto woli. Słyszałem, że np. payza potrafi trzymać kase nawet przez 2-3 tyg.
trzymac w jakim sensie?
Koledze z tym trzymaniem kasy pewnie chodzi o to, że jak robisz przelew z konta bankowego na Payzę to możesz tyle czekać, ale... no właśnie tak się dzieje jeżeli zrobisz coś źle przelewając kasę z banku na Payzę np. nie podasz w tytule przelewu wymaganych cyferek.
Nawet jak sie dobrze wpisze to payza predkością nie powala.
A na lilionie jak pierwszy raz przelewałem, to źle wpisałem konto docelowe. Wysłałem ticket z prawidłowym i tego samego dnia miałem kase na jss.
Zgadza się trochę to więcej kosztuje, ale 3-4 dni na jss więcej wyrównują straty. (i działają w weekend)
Nie mówiąc, że początkujący inwestorzy mogą od razu cieszyć się otwartymi pozycjami Smile
Pozdrawiam
Najlepiej to wymienić pieniądze u sponsora Smile
Coś mnie chyba dzisiaj trafi... od 4 dni próbuję zrobić wypłatę na LR lub Payze i ciągle jest komunikat, że przekroczono limit wypłat. Średnio w ciągu dnia z 20-30 razy próbuje - w dzień i w nocy. Mogliby w końcu coś z tym zrobić bo na dłuższą metę jest to zniechęcające do programu.
A wystarczyło poczytać, że z LR od kilku dni był problem (po stronie LR), więc limit wypłat z JBP drastycznie zmniejszyli. A przez najbliższe 24h opcja wypłat będzie wyłączona, żeby nadgonić zaległości. Mam nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy.
Problem z LR był do końca weekendu - w poniedziałek wszystko ruszyło (Zresztą problemów z Payza w tym czasie nie było). Zresztą ciągle wyskakujące limity wypłat mają już od dłuższego czasu, z tym, że przy kilku próbach w ciągu dnia jakoś się udawało. Program jest dobry, ale wypadałoby żeby to poprawić Smile
(27-06-2012 12:34)adax84 napisał(a):  Program jest dobry, ale wypadałoby żeby to poprawić Smile

To rekomenduj wszędzie gdzie się da Tongue Może w końcu będzie na wypłaty
(27-06-2012 12:43)Morlok napisał(a):  To rekomenduj wszędzie gdzie się da Tongue Może w końcu będzie na wypłaty

Już bilbordy wykupiłem Tongue
Odpowiedz