Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
max i przez takich ludzi jak ty którzy zainwestują 10 albo nic i nie dostają kasy inwestycje są Scamami bo bedzie takich 10 jak ty i napiszą na forach :]
Darmowa pozycja za $10, które otrzymałeś na początku zarobiła dla Ciebie $15. Po 45 czy tam 60 dniach zabrali te darmowe $10 i miałeś 5$ na czysto. Minimum do wypłaty to $20. Jeśli chciałbyś wyciągnąć $20 za nic nie robienie to naprawdę naiwne, polecam wejść na wikipedię i zapoznać się z hasłem "INWESTYCJA". ;>
U mnie także dziś żadnej pozycji nie naliczyło. Pozostaje czekać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2012 21:54 przez Fractal.)
Całe szczęście, że nie tylko ja mam ten problem. A no poczekamy, zobaczymy.
+ pisze po raz kolejny, że kupiłem za swoje $10 kolejną pozycję a nic z tego nie nalicza, więc nie piszcie głupot, że czekam na cud bo jak powtarzam kupiłem tę pozycję.. :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2012 21:57 przez Max998.)
Panowie spokojnie, na koncie założonym pod koniec kwietnia miałem naliczone, kupiłem pozycje, więc po prostu są ogromne opóźnienia, ale pieniądze będą, jak nie dziś to jutro.