Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
zawsze jest prowizja jak przelewasz na AlertPay...zależy od wpłaconych środków im więcej tym mniejsza prowizja...od 10 do 20$ jest prowizja ok. 5%, do 10$ ok.8%, powyżej 20% mniejsza
a wpłacić możesz ile chcesz ale najlepiej 10$ min aby miec na 1 pozycje
Max998 - za każde 10$ - 1 pozycję masz codziennie po 2% czyli po 20 centów przez 75 dni
możesz sobie kupować codziennie nawet po kilka pozycji i wówczas za każdą będziesz miał naliczane codziennie po 20 centów
po 75 dniach każda pozycja wygasa ale pieniądze zostają u Ciebie ( poza darmowymi 10$ ktore dostaleś na start w formie promocji ) i możesz je znowu zainwestować..czyli z każdej pozycji po 75 dniach masz 15$ - zwrot 10$ zainwestowanych i 5$ zarobku
To zależy od systemu płatności jaki się wybierze - AP mogą wymagać weryfikacji konta, natomiast na LR weryfikacji nie ma.
JBP żadnej weryfikacji nie przeprowadza