Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
Mi chodzi tylko o wersje ryzyka w JBP. Czy jedyne ryzyko straty gotówki to zamknięcie serwisu czy też w inny sposób można stracić kasę na tym serwisie?
(08-06-2012 13:20)MESWEB napisał(a): Mi chodzi tylko o wersje ryzyka w JBP. Czy jedyne ryzyko straty gotówki to zamknięcie serwisu czy też w inny sposób można stracić kasę na tym serwisie?
Właśnie tak.
Nie wliczając sporadycznych błędów, jakie mogą wystąpić. Mnie zdarzyło się raz- przez kilka miesięcy uczestnictwa w JBP- że nie dostałem dziennego zarobku, lecz i tak żywotność moich pozycji została wydłużona o ten 1 dzień.
Pamietacie kiedys JBP miało ataki DDOS to było w marcu chyba i od tamtego czasu mi ich strona nie działali pewnie zablokowali IP mojego providera. Aż do dzisiaj znowu moge wejść normalnie na stronę