Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
Amatorów, phah, rozbawiłeś mnie teraz.
Jak widać ten 'cudowny' sposób jest dzieckiem firmy działającej od dobrych kilku lat, a sam pomysł ma ponad półtora roku i jest jednym z najbardziej stabilnych systemów w internecie, więc nie wiem na jakiej podstawie oceniasz ich jako amatorów, Panie znawco- analityku.
Od lat mówisz
Do 2011r JBP była warta mniej niż domena na darmowym serwisie hostingowym.
Dopiero po tym "cudownym" pomyśle Pana (Zróbmy ludziom dobrze) odbiła się od dna.
Możecie inwestować w to swoje kieszonkowe i będziecie mieli po 2mies 2 pizze więcej niż normalnie, ale nie zdziwcie się gdy serwis padnie
Ohhh.... i jeszcze te cudowne restarty na zasadzie:
Zabieramy twoją kasę, aby ją odzyskać musisz dodatkowo wpłacić 40$ na każde 3-4 pozycje
Haha.
Zaraz chyba opatentuje mieszanie bigosu łokciem skoro tak wspaniale to wpływa na klienta
Wiesz, patent to nic szczególnego.
Strona:
n23io4rn429ur42nio.darmowedomeny.scam.sg
istnieje od 2002r. Może też wrzucisz tam swoje kieszonkowe ?
Jak czytam niektóre komentarze to zaraz przychodzi mi na myśl pewien cytat Lema dotyczący Internetu ...
Nie wie taki nic o programie, bo po co poczytać i zagłębić wiedzę na ten temat jak można popisać głupoty.
Może nam zdradzisz gdzie pizza kosztuje 100, 200 czy 500$? Z pewnością nie tylko mnie to ciekawi
Swoją drogą, jak tyle płacisz za pizzę to pewnie już od dawna jesteś milionerem.
Cris, zakończ Waść, wstydu oszczędź, nawet nie wiesz jak pogrążasz się pisząc posty prezentujące poziom intelektualny "elo jp gimnazjalisty".
Masz rację, zarabiam po 3 miesiącach moje znikome 50$+ kieszonkowego dziennie, myślę że na pizzę wystarczy- i jest mi z tym dobrze, a co więcej!.. Nie boję się o pieniądze ulokowane w tym programie, chociaż po takiej opinii takiego Analityka rynkowego jak Ty... Muszę zastanowić się, czy ich nie wycofać.
Na tym poleciłbym zakończyć tą bezsensowną dyskusję, bo nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu, chyba że bardzo chcesz to wyleć nam tu kolejnym tekstem prosto z gimnazjum, pozdrawiam gorąco.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2012 22:54 przez teel.)
Aktualnie strona jest w konserwacji (to oficjalna informacja z konferencji online). Za jakiś czas myślę że maks 1 dzień będzie wiadomo czy mamy się martwić czy nie.
Lokata 7% !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2012 15:47 przez nitram.)