Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(12-05-2012 22:01)Adyrian napisał(a): dlaczego po dwóch dniach mam 0.35$ a nie 0.40$?
a za ostatni dzień pozycji otrzymasz 0.20$
nie wiem po co te kombinacje alpejskie ale osobiście cieszę się, że podjąłem decyzję o wycofaniu stąd środków bo te kombinacje coraz mniej mi się podobają
(13-05-2012 09:54)jackthekiller napisał(a): a niby jakie kombinacje?? zwykłe zapowiadane zmiany które każdy szanujący się serwis robi aby utrzymać się na rynku
skoro wprowadzają zmiany tzn że nie idzie wszytko tak jak iść powinno
swoje zarobiłem, wycofałem środki, pozostawiam tylko to co mam z poleconych i tym obracam a wycofane środki z jss teraz inwestuję gdzie indziej
już za długo jss istnieje więc bliżej jego końca jak dalej a zmiany tylko o tym świadczą
(13-05-2012 10:21)tomazzi napisał(a):
(13-05-2012 09:54)jackthekiller napisał(a): a niby jakie kombinacje?? zwykłe zapowiadane zmiany które każdy szanujący się serwis robi aby utrzymać się na rynku
skoro wprowadzają zmiany tzn że nie idzie wszytko tak jak iść powinno
swoje zarobiłem, wycofałem środki, pozostawiam tylko to co mam z poleconych i tym obracam a wycofane środki z jss teraz inwestuję gdzie indziej
już za długo jss istnieje więc bliżej jego końca jak dalej a zmiany tylko o tym świadczą
Kompletnie nie rozumiem stwierdzenia ''już za długo jss istnieje''.
Jeśli długi staż systemu i coraz to nowe zabezpieczenia, uaktualnienia systemu w Twojej wizji świadczą o tym, że zaraz upadnie, to masz dość specyficzny tok rozumowania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2012 10:36 przez teel.)
to nie jest e-mail z jss tripler
jak nie chcesz stracić $ z konta to niech cię Bóg broni przed wysyłaniem im środków
naciągacze tylko ciekawi mnie w jaki sposób weszli w posiadanie e-mail osób będących w jss bo nie 100% osób będących w programie otrzymało ten e-mail