Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
(03-05-2012 10:03)Ruska34 napisał(a):  Właśnie a ja mam pytanie do matrycSmile Jak zakupie premium żeby się robiły to potem zeby się wypełniły szybciej coś musze dokupić jeszcze?

nie przyśpieszysz w żaden sposób wypełnienia się matryc
musisz odczekać swoje i tutaj nic nie przyśpieszysz Smile
Może mi ktoś powiedzieć czemu zniknęły mi wszystkie pieniądze z konta?.
Wszedłem 2 dni temu miałem koło $8 wchodzę dziś mam $0,60 :/..
jeśli korzystałeś z darmowych 10$ które ci program pożycza na zakup pozycji to w dniu dzisiejszym sobie te 10$ odebrali z konta bo ci pożyczyli a nie dali więc zabrali od ciebie to co należy do nich
Glosy: Max998 (+1)
I teraz czekać taki szmat czasu aż się uzbiera te $10 od nowa a gdzie tam kolejne zakupy pozycji, ajaj..
no z tej darmowej pozycji ci się 10 nie uzbiera ...

na każdej zakupionej pozycji masz 5$ zarobku - zwraca ci się wydane 10 i zarabiasz 5 czyli łącznie masz 15
Jakiś czas temu była informacja o restarcie coś więcej wiadomo na ten temat ? Restart został odwołany czy mnie tylko ominął, lub dopiero będzie ? Bo nie wiem jak inwestować teraz.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Według zapowiedzi restart ma być w przyszłym tygodniu Smile
O, to chyba warto teraz zainwestować nie?? Big Grin
Teraz jest najlepszy czas na inwestycje, kolejny restart będzie za dobre kilka miesięcy.

Aczkolwiek ten restart jest zapowiadany już z 3 tygodnie, więc nie wiadomo kiedy dokladnie nastąpi.
Jakby nie patrzeć pozycje zakupione już w kwietniu Nie będą objęte restartem, więc i teraz można spokojnie inwestować.
Najlepszy czas na inwestycje był miesiąc temu po zapowiedzi Restartu.Ale dalej jest to dobry czas bo mamy gwarancje że pozycje będą miały pełny obieg do nastepnego Restartu.Pozycje zakupione po 7 Kwietnia nie zostana objęte Restartem więc juz pracują miesiąc kto takowe zakupił.
Odpowiedz