Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Tak realnie, to na pozycji zarabiamy 5$ (przecież 10$ musimy za nią zapłacić).
Wczoraj pozycja umiejscowiła mi się dopiero po 4 godzinach, ale pewnie coś robią, np. przygotowują restart + Traffic Exchange
Ok. godz 9 nie było dostępu do strony, teraz jest OK
(03-05-2012 09:05)gra11 napisał(a): Tak realnie, to na pozycji zarabiamy 5$ (przecież 10$ musimy za nią zapłacić).
Wczoraj pozycja umiejscowiła mi się dopiero po 4 godzinach, ale pewnie coś robią, np. przygotowują restart + Traffic Exchange
generalnie to masz 150% bo 10$ wydajesz na zakup ale wydane zarabia dla ciebie więc po zakończonym okresie masz 15$ czyli masz 150%
Aby móc tworzyć matryce musisz mieć wykupiony upgrade konta.
Aby matryca szybciej Ci się zamknęła i przyniosła zysk, możesz wykupić np. 2 placementy i 2 premium, co wyniesie Cię 20$, a więc zarobek z matrycy będzie łącznie 40$, aczkolwiek będzie to nieco szybciej.