Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
Cóż nie wiemy jak dokładnie zarabia jss więc ciężko coś prognozować.
Jednak nawet biorąc najczarniejszy scenariusz czyli piramidę finansową, to przy obecnym wzroście użytkowników z rok powinno spokojnie pociągnąć.
Przy okazji jeśli się już naprawdę coś w jss zarobiło to spokojnie część zarobku można zainwestować ponownie, ja zarobek zamierzam później spieniężyć i przesłać na Uinvest( chciałbym dorobić tak z 4k$, żeby z uinvest wyciągać miesięczne przyzwiote zyski )
(24-04-2012 13:35)Arrekin napisał(a): Cóż nie wiemy jak dokładnie zarabia jss więc ciężko coś prognozować.
Jednak nawet biorąc najczarniejszy scenariusz czyli piramidę finansową, to przy obecnym wzroście użytkowników z rok powinno spokojnie pociągnąć.
Przy okazji jeśli się już naprawdę coś w jss zarobiło to spokojnie część zarobku można zainwestować ponownie, ja zarobek zamierzam później spieniężyć i przesłać na Uinvest( chciałbym dorobić tak z 4k$, żeby z uinvest wyciągać miesięczne przyzwiote zyski )
ja przybrałem inną taktykę
wypłacam w zależności od zainteresowania skupem środków z lr i ap wszystkie swoje środki zainwestowane i zarobione a pozostawiam do inwestycji środki z zakupu pozycji swoich poleconych - jedynie te środki inwestuję, nie są to już duże kwoty bo tygodniowo jest to na kilka/kilkanaście pozycji ale zawsze coś
(25-04-2012 14:23)bartex89 napisał(a): da sie dokonac jakos platnosci poprzez moneybookers? z karta debetowa moneybooker da rade lub poprzez jakis serwis?
chodzi o kwoty rzedu 10 tys zł i wiecej na 2 kontach moneybookers i chce byc incognito.
ale mysle, że sie da bo karta kredytowa jest, wiec na koncie vip na moneybookers zwieksze limit wyplat i sprobuje przelac