Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
(09-10-2012 14:08)RWX45 napisał(a): Mi przy drugim restarcie zabrało 73% pozycji, więc trochę dużo, mam nadzieję, że w PC będzie to jakoś podzielone np że wszystkim zabiera po 40 czy tam 50% pozycji, a nie jednemu zabierze 30% a drugiemu 70%
raczej wątpię by w pc tak to wyglądało bo patrz też pod kątem programu, on też musi zarabiać, nie działają charytatywnie więc na 99% w pc będzie tak samo pod kątem % jak miało to miejsce w jbp
(09-10-2012 12:08)zila napisał(a): Ja przed ostatnim restartem miałam dziennie ponad 70$, po restarcie dziennie przybywało zaledwie ponad 20$ i strasznie się wkurzyłam, gdyż 2 tygodnie od restartu wpłaciłam pieniądze do jbp i zakupiłam pozycje. Tylko stracilam kupę forsy.. Ale dzialam dalej, gdyż mam nadzieję, że się odkuję...
Trzeba sobie wkalkulować w ryzyko, że restart może zabrać nawet i 100% jak i będzie taka potrzeba, ale to już raczej ekstremalne sytuacje
Co do "straty" to ciut bym polemizował Twoje zyski zostały odroczone w czasie. Aczkolwiek rozumiem sytuację, bo czas kiedy coś wpadnie ewentualnie z Paneli jest bliżej nieokreślony.
(09-10-2012 18:33)zila napisał(a): co to znaczy, że zostały odroczone w czasie?
to, że pozycje dają ci zarobek codziennie pod warunkiem iż naliczanie idzie poprawnie, a matryce dadzą ci kiedyś, nie wiadomo kiedy zarobek
dlatego określił to formą, że zarobek ten na matrycach odroczony jest w czasie
tylko, że zarobek z matryc nawet gdyby już teraz został mi naliczony, to nie zwróci kwoty która została wpłacona.
tak więc strata jest, oby tylko pc wypaliło...