Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(01-09-2012 15:13)jackthekiller napisał(a): być może teraz restartów nie będzie albo będą rzadziej. kto wie??
Restart według założeń jest podstawowym systemem (przynajmniej w JBP) który ma ratować przed upadkiem - więc raczej zostanie (chociaż trzeba mieć świadomość, że w końcu i on nic już nie pomoże i będzie "the end").
Nie powiedziałbym Adax... restart zawsze ich uratuje, oczywiście jeśli będą chcieli. Zrobią restart 99% pozycji przepadnie i zabawa na nowo, więc to nie problem oczywiście dla nas taki ruch jest równy z upadkiem strony, kasa przepadła, no ale strona będzie działać dalej, znów trzeba będzie wpłacać i inwestować. A oni dumnie ogłoszą, że tak jak obiecywali strona jest niezniszczalna
Dokładnie tak sądze jak ochlapus Taki chwyt z ich strony jest możliwy kiedy serwis przestanie być wypłacalny.
Ale po przeniesieniu JBP do PC na pewno to szybko nie nastąpi bo by nie robili sobie zachodu z przenosinami etc. Tak więc korzystać póki można i inwestować po wystartowaniu PC bo to dobry czas.