Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
(16-08-2012 22:28)tomazzi napisał(a): a powiedz po co kombinujesz jak koń pod górkę tak szczerze mówiąc ...
masz nitram gdzie wymienisz pieniądze "od ręki" i nie raz u nitram wychodzi mniej prowizji niż jak w przypadku jak sam wypłacasz a co najważniejsze masz znacznie szybciej korzystając z kantoru u nitram pieniądze na koncie niż jak zlecisz sam i czekasz na pieniądze
Tylko, że zobacz, On bierze 7%
czyli 180$ - 7% = 164$
15$ za przelew z Payza do banku czyli zostaje mi 152$
Jeśli samemu się przeleje do Payza:
180$ - 4% = 172$ - 15$ = 157$
5$ w plecy, no ale napiszę do Niego jak u Niego będzie szybciej to lepiej poświecić te 5$
jak uważasz już sam ale pieniądze masz na koncie raz dwa i z nich korzystasz a nie czekasz na przelew z e-portwela na konto bankowe
koniec off bo to temat o jbp a nie o wymianach
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2012 22:59 przez tomazzi.)
tak racja, koniec tematu i dzieki za pomoc.
teraz mam pytanie co do jbp.
Wiecie może w jakich godzinach są otwarte bramki do wypłat na EgoPay?
Oraz na jakie konto najlepiej wypłacać pieniądze z JBP EgoPay, STP, LR czy PM?
nie ma za co
masz tutaj na forum temat poświęcony informacjom otwarcia procesorów
najlepiej na wszystkie bo z każdego wymienisz środki przelewem z konta na konto za środki na konto bankowe po prostu wypłacać na to na co trafisz otwarcie procesora płatności
na jedno i na drugie..to twoje pieniądze i Ty sobie policz co najlepiej sie opłaca..najwyżej dłużej będziesz polował na otwarta bramke danego procesora