Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
(16-08-2012 15:57)kamikadze22 napisał(a):
(16-08-2012 15:41)zila napisał(a): Czy wiecie jak przelać pieniądze z STP na Payza lub zwykłe konto bankowe?
Karty nie posiadam, a, że była wolna bramka do wypłat w STP to tam zleciłam wypłatę, pieniądze otrzymałam ale nie wiem co dalej jak je wyjąć.
(16-08-2012 17:32)zila napisał(a):
(16-08-2012 15:57)kamikadze22 napisał(a):
(16-08-2012 15:41)zila napisał(a): Czy wiecie jak przelać pieniądze z STP na Payza lub zwykłe konto bankowe?
Karty nie posiadam, a, że była wolna bramka do wypłat w STP to tam zleciłam wypłatę, pieniądze otrzymałam ale nie wiem co dalej jak je wyjąć.
Dzięki za info. Czyli wynika z tego że zgodnie z założeniem kalkulatora będę mógł wypłacić 660$ i rzeczywiście tę kwotę otrzymam, tak? Czy będzie to 460$ (660-200 wkładu początkowego wygasłych pozycji)?
(16-08-2012 17:42)Solve napisał(a): Dzięki za info. Czyli wynika z tego że zgodnie z założeniem kalkulatora będę mógł wypłacić 660$ i rzeczywiście tę kwotę otrzymam, tak? Czy będzie to 460$ (660-200 wkładu początkowego wygasłych pozycji)?
W rzeczywistości zarobiłeś 660$ wkładające te pieniądze w nowe pozycje i jeżeli byś nic nie reinwestował to w ciągu 2 miesiacy te 660$ otrzymasz a w ciagu następnego miesiąca będzie "pracowało" na czysto. ( Chyba że pojawi się restart i stracisz sporą część swoich pozycji - ale to ryzyko JBP ).
Opóźnienia w naliczaniu etc są spowodowane tym że zapewne przenoszą serwery na profitclicking.com, a zapewne nie jest to łatwe przenieść wszystko na inne serwery, nowy adres, dokładne przeniesienie bazy danych to zajmie trochę czasu więc nie dziwne że są opóźnienia.
(16-08-2012 22:12)zila napisał(a):
(16-08-2012 18:14)investor2012 napisał(a): do banku z stp przelej
d
a jak podpiąć bank do STP?
Konto mam walutowe w $ w MultiBanku
jbc karty nie posiadam, czyli 40$ za wykonanie przelewu muszę dać dla STP
a powiedz po co kombinujesz jak koń pod górkę tak szczerze mówiąc ...
masz nitram gdzie wymienisz pieniądze "od ręki" i nie raz u nitram wychodzi mniej prowizji niż jak w przypadku jak sam wypłacasz a co najważniejsze masz znacznie szybciej korzystając z kantoru u nitram pieniądze na koncie niż jak zlecisz sam i czekasz na pieniądze