Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-08-2012 17:18)octawius napisał(a): 3 tygodnie minęły Przy praktycznie zerowym wkładzie czasu ;D I pierwsze pobranie wpadło ^^ nie za wielkie ale coś się dzieję
Dałeś mi nadzieje na jakieś pobranie Wprawdzie nie działam długo, bo kilka dni, no i nie opierdzielałem się. Tylko czekać aż coś wpadnie
PS. No i długo nie musiałem czekać. Jest pierwsze pobranie Today's total earnings $0.57
filecom.net NEW ZEALAND $0.57. Jeszcze raz polecam Diqtiona
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2012 15:24 przez Yachu.)
Już ponad 2 tygodnie zarabiam a raczej staram się zarabiać z Dawidem. Jak narazie moje zarobki wynoszą 0 ale myślę, że już niedługo się to zmieni, bo on naprawdę potrafi uczyć.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2012 19:38 przez Petr0.)
Dawid - Diqtion oferuje bardzo dużo pomocy.
Doradził mi z wyborem domeny.
Pomógł wiele z ustawieniem szablonu wordpressa i nie tylko.
Dał parę nisz na start i powiedział jak ich szukać.
Narazie mam koło 7 wpisów ale przy 20-30 zaczynamy promocje serwisu i wtedy się zobaczy efekty.
Diqtion odpisuje na wszystkie e-mail !. Polecam, po prostu robicie to co każe po kolei i możecie osiągnąć sukces, zamieszczam już posty na blogu, mam ok. 20, dobije do 30 może troszkę więcej na drugi dzień i zwracam się do niego o promowanie bloga. Myślę, że i w tym pomoże i zobaczymy efekty .