Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller
Sprawdź:
(28-09-2015 18:29)Okazzi napisał(a):  Świetna wiadomość, akurat mam zamiar zacząć zarabiać w tym serwisie, mam nadzieję, że przyniesie to profity Smile

Okazzi Niewątpliwie! Przyniesie profity jeżeli przyłożysz do tego odpowiednią ilość pracy. Głęboko w to wierzę! Nowe formy płatności dadzą nam możliwość łatwiejszej inwestycji zarobionych pieniążków do jakiś programów Revenue Share co z kolei da nam jeszcze większe Profity! Ta strategia jest świetna. Będę Was na bieżąco informował o tym co najważniejsze. Wraz z supportem chętnie też udzielimy odpowiedzi na zadawane przez Was pytania!
Glosy: Okazzi (+1)
full2000
Może i sieciami się staną, ale z tego co słyszałem, najbardziej skupiają się na CINSTALLER.Smile
Glosy: full2000 (+1)
Thumbs Up RE: CInstaller
(28-09-2015 20:02)aero2 napisał(a):  @[full2000]
Może i sieciami się staną, ale z tego co słyszałem, najbardziej skupiają się na CINSTALLER.Smile

aero2, racja!
CInstaller jest najbardziej oblegany i najbardziej rozbudowany dlatego też najczęściej go polecamy.
Jest jeszcze jednak kilka drobnych niedociągnięć. Nowe płatności będą sporą innowacją w systemie ppi. Smile
full2000 Mam zamiar spróbować swoich sił w PPI, mam sporo pomysłów i zaplecza, jednak chciałbym zapytać orientacyjnie jaką konwersję można uzyskać w tym serwisie? (tak, wiem ciężko to określić, ale chodzi mi orientacyjnie o średnią konwersję).

Pozdrawiam.
ja mam około 10%
Glosy: rekki (+1), full2000 (+1)
Wszyscy mają około 1/10 - 1/8. Tak mniej więcej.
Glosy: rekki (+1), full2000 (+1)
rekki podpisuję się pod tym co napisał kolega wyżej. 1/8
Glosy: rekki (+1)
Jeżeli mam niszę ppa która ma dziennie około 400-500 uu i daje śmieciowe leady Indie, etc. warto ją podczepić tutaj? Myślicie że może więcej leadów być?
(30-09-2015 18:11)rozekrr napisał(a):  Jeżeli mam niszę ppa która ma dziennie około 400-500 uu i daje śmieciowe leady Indie, etc. warto ją podczepić tutaj? Myślicie że może więcej leadów być?

Myslę, że tak. Warto spróbować bo nic cie to nie kosztuje, a może będziesz zarabial dużo więcej.
Jak prawidłowo sprawny link wygenerować, tak jest ok http://www.adtrackone.eu/go.php?fn=NAZWA...d=0b9f5220 ?
Oraz, nie ma tam lepszych statystyk typu wejścia uu, leady etc.? Bo widzę tylko same install staty.
Odpowiedz