Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-09-2015 18:29)Okazzi napisał(a): Świetna wiadomość, akurat mam zamiar zacząć zarabiać w tym serwisie, mam nadzieję, że przyniesie to profity
Okazzi Niewątpliwie! Przyniesie profity jeżeli przyłożysz do tego odpowiednią ilość pracy. Głęboko w to wierzę! Nowe formy płatności dadzą nam możliwość łatwiejszej inwestycji zarobionych pieniążków do jakiś programów Revenue Share co z kolei da nam jeszcze większe Profity! Ta strategia jest świetna. Będę Was na bieżąco informował o tym co najważniejsze. Wraz z supportem chętnie też udzielimy odpowiedzi na zadawane przez Was pytania!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2015 07:12 przez full2000.)
(28-09-2015 20:02)aero2 napisał(a): @[full2000]
Może i sieciami się staną, ale z tego co słyszałem, najbardziej skupiają się na CINSTALLER.
aero2, racja! CInstaller jest najbardziej oblegany i najbardziej rozbudowany dlatego też najczęściej go polecamy.
Jest jeszcze jednak kilka drobnych niedociągnięć. Nowe płatności będą sporą innowacją w systemie ppi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2015 07:13 przez full2000.)
full2000 Mam zamiar spróbować swoich sił w PPI, mam sporo pomysłów i zaplecza, jednak chciałbym zapytać orientacyjnie jaką konwersję można uzyskać w tym serwisie? (tak, wiem ciężko to określić, ale chodzi mi orientacyjnie o średnią konwersję).
Jeżeli mam niszę ppa która ma dziennie około 400-500 uu i daje śmieciowe leady Indie, etc. warto ją podczepić tutaj? Myślicie że może więcej leadów być?
(30-09-2015 18:11)rozekrr napisał(a): Jeżeli mam niszę ppa która ma dziennie około 400-500 uu i daje śmieciowe leady Indie, etc. warto ją podczepić tutaj? Myślicie że może więcej leadów być?
Myslę, że tak. Warto spróbować bo nic cie to nie kosztuje, a może będziesz zarabial dużo więcej.