Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller
Sprawdź:
(12-09-2015 11:30)Okazzi napisał(a):  full, jeżeli utrzymujesz swoje blogi pod płatnymi domenami, to są to stricte adresy kończace się na .org .net .com? Czy raczej nie ma to znaczenia?

Wszyscy praktycznie mają domenę .com
(12-09-2015 11:30)Okazzi napisał(a):  full, jeżeli utrzymujesz swoje blogi pod płatnymi domenami, to są to stricte adresy kończace się na .org .net .com? Czy raczej nie ma to znaczenia?

Okazzi raczej .com ale mam też na darmowychSmile
(03-09-2015 14:17)jaremo098 napisał(a):  Można tutaj dodac swoją nazwe pliku?
jaremo098
Sry ale wcześniej nie zauważyłem tego postu. Oczywiście że można
CInstaller -> Promotion -> Direct Exe Download -> i zmieniasz parametr fn na dowolną nazwę Smile
full2000
Ile dziennie wpada ci $ bez refów?Smile
aero2 ostatnio niestety nic nie robiłem i miałem problemy więc spadłem - poniżej $10
Co się dzieje gdy poda się nieprawidłową nazwe strony www, przy rejestracji? Czy również możesz krótko wypisać za co mogę dostać bana w ich serwisie?
(16-09-2015 19:20)bzer napisał(a):  Co się dzieje gdy poda się nieprawidłową nazwe strony www, przy rejestracji? Czy również możesz krótko wypisać za co mogę dostać bana w ich serwisie?
bzer
Kolego z całym szacunkiem ale nie jestem prorokiem. Przecież to są pytania na Support CInstaller. Można pisać po PL i nie gryzą Smile
W Galerii wstawiłem aktualny dowód wypłaty z tego serwisu.
Zarabiane przy pomocy poradnika+refy. Podgląd obiektu
http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-8592
Ważna informacja Panowie i Panie
Dostałem info od admina że Cliq Media Ltd. uruchamia nowe formy płatności.
Będzie tego sporo, tym samym CInstaller/NetCashRevenue staną się sieciami
PPI z największą ilością procesorów płatniczych! Smile
Świetna wiadomość, akurat mam zamiar zacząć zarabiać w tym serwisie, mam nadzieję, że przyniesie to profity Smile
Glosy: full2000 (+1)
Odpowiedz