Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-09-2015 11:30)Okazzi napisał(a): full, jeżeli utrzymujesz swoje blogi pod płatnymi domenami, to są to stricte adresy kończace się na .org .net .com? Czy raczej nie ma to znaczenia?
Wszyscy praktycznie mają domenę .com
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2015 11:38 przez Money..)
(12-09-2015 11:30)Okazzi napisał(a): full, jeżeli utrzymujesz swoje blogi pod płatnymi domenami, to są to stricte adresy kończace się na .org .net .com? Czy raczej nie ma to znaczenia?
(03-09-2015 14:17)jaremo098 napisał(a): Można tutaj dodac swoją nazwe pliku?
jaremo098
Sry ale wcześniej nie zauważyłem tego postu. Oczywiście że można CInstaller -> Promotion -> Direct Exe Download -> i zmieniasz parametr fn na dowolną nazwę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2015 11:07 przez full2000.)
(16-09-2015 19:20)bzer napisał(a): Co się dzieje gdy poda się nieprawidłową nazwe strony www, przy rejestracji? Czy również możesz krótko wypisać za co mogę dostać bana w ich serwisie?
bzer
Kolego z całym szacunkiem ale nie jestem prorokiem. Przecież to są pytania na Support CInstaller. Można pisać po PL i nie gryzą
Ważna informacja Panowie i Panie
Dostałem info od admina że Cliq Media Ltd. uruchamia nowe formy płatności.
Będzie tego sporo, tym samym CInstaller/NetCashRevenue staną się sieciami
PPI z największą ilością procesorów płatniczych!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2015 07:13 przez full2000.)