Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jako że zawsze promuję linki spamując w różnych miejscach to nie polecam już PPI.
Szkoda czasu moi drodzy, jeszcze cię ludzie wyzwą, że chciałeś im wysłać wirusa na PC.
Jak ktoś ma stronę pod Download to może i wpada, ale w innym przypadku nic albo grosze.
Szybciej lead wpadnie w serwisach SMS za 6 zł, gdzie w PPI musiałbym cały dzień zbierać na to.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2015 11:44 przez aero2.)
(05-09-2015 11:38)aero2 napisał(a): Szybciej lead wpadnie w serwisach SMS za 6 zł, gdzie w PPI musiałbym cały dzień zbierać na to.
A to zabawne bo jeżeli ktoś zrobi traffic pod usa ( nie jest trudno) to ma 2$ za jedną instalację, czyli więcej niż twoje 6 zł za sms ;]
A spam w ppi to jest na prawdę lipa i trzeba na prawdę już mało ogarniać żeby to stosować w ppi., albo strona albo dobra nisza, czasem i you tube.
krzychu321
Jakbyś nie spamował na Facebooku czy gdzie indziej, to nie trafisz szybko na osoby z USA.
Serwis dobry, ale nie dla każdego, to tyle z mojej strony, co chciałem powiedzieć na jego temat.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2015 11:56 przez aero2.)
(05-09-2015 11:54)aero2 napisał(a): @[krzychu321]
Nie wiem jakbyś spamował na Facebooku czy gdzie indziej, nie trafisz szybko na osoby z USA.
Serwis dobry, ale nie dla każdego, to tyle z mojej strony, co chciałem powiedzieć na jego temat.
Dlatego powiedzialem ze spam na fb nie ma sensu w ppi bo lepiej zrobić stronę lub filmy pod USA ogółem zagraniczne państwa, pozdrawiam ;]
krzychu321 co racja to racja aero2 zarabianie w ppi polega przede wszystkim na budowaniu zaplecza. Często o tym zapominacie.
Ważne jest żeby myśleć perspektywicznie a nie "jak tu dobrze przyspamić" to naprawdę nie na tym polega.
Pozdrawiam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2015 11:03 przez full2000.)
(05-09-2015 11:38)aero2 napisał(a): Szybciej lead wpadnie w serwisach SMS za 6 zł, gdzie w PPI musiałbym cały dzień zbierać na to.
A to zabawne bo jeżeli ktoś zrobi traffic pod usa ( nie jest trudno) to ma 2$ za jedną instalację, czyli więcej niż twoje 6 zł za sms ;]
A spam w ppi to jest na prawdę lipa i trzeba na prawdę już mało ogarniać żeby to stosować w ppi., albo strona albo dobra nisza, czasem i you tube.
W moim przypadku jest tak jak aero2 mówi, dużo szybciej zdobędę leada czy z Polski czy zza granicy w subach niż w PPI. A nie muszę mówić, że w sms dużo więcej dostanę za lead. krzychu321 banalnie prosto zrobić traffic pod USA? Pochwal się swoimi leadami z USA, na pewno wpada Ci ich sporo dziennie po 2$ za jednego, bo to banalne przecież.
Knoh CInstaller placi od $1 minimum na Paypal - musisz wejsc do Reports a potem do Payouts to me
i tam pojawia się przycisk request payment jesli uzbierasz zadeklarowane minimum do wyplaty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2015 19:10 przez full2000.)