Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller (PPI)
Sprawdź:
(06-12-2016 14:04)DonWestbam napisał(a):  Nalicza wam dziś normalnie ? Bo u mnie tragicznie pobrania spadły ..

No u mnie normalnie nalicza. Smile
(06-12-2016 14:04)DonWestbam napisał(a):  Nalicza wam dziś normalnie ? Bo u mnie tragicznie pobrania spadły ..

Normalnie.Smile
Czasem się uda Big Grin
[Obrazek: cBhfQbR.jpg]

DonWestbam, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Glosy: Grubykesz (+1)
(22-12-2016 16:14)DonWestbam napisał(a):  Czasem się uda Big Grin
[Obrazek: cBhfQbR.jpg]

Stawki dla Maców są kozackie. Big Grin Szkoda, że nie płacą tyle za zwykłego leada. Big Grin Gratsy xd
Glosy: DonWestbam (+1)
No dzięki Big Grin Ale mogło by wpadać takich z 60 dziennie Wink

Stawki za USA są nawet większe niż 1,6$ tylko jeden na paretysięcy leadów wpadł no ale cóż
[Obrazek: SAD.jpg]
Ale co by nie było mam o wiele mniej pobrań na CI niż na PIBie, stawki większe ale coś musi być nie tak, mnie odstrasza ogólnie u nicj to ISO ..

(22-12-2016 17:47)DonWestbam napisał(a):  Ale co by nie było mam o wiele mniej pobrań na CI niż na PIBie, stawki większe ale coś musi być nie tak, mnie odstrasza ogólnie u nicj to ISO ..

PIB ostatnio nie bardzo, co jakiś czas wpadnie ten lead z USA za $1,2, więc dlatego zostawiłem kilka linków w tym programie. A co do tych 60 leadów, to moim zdaniem kwestia czasu, skoro znalazłeś sposób żeby wpadło kilka leadów, to idź dalej w tym kierunku i będzie ich kilkadziesiąt! Powodzenia! Smile
Czy istnieje jakiś serwis PPI, gdzie promuje się sam plik .exe bez strony?
Miał ktoś może problem z linkiem aktywacyjnym? Zarejestrowałem się kilka godzin temu i nadal go nie mam..
Odpowiedz