Sprawdź:
(14-11-2016 17:58)Grubykesz napisał(a): Ruch mobilny? Jakiś czas temu fajnie naliczało leady, ale niedawno zmienili to trochę i żeby zaliczyło leada, to tak samo jak w PPA - ktoś musi wysłać SMS, a potem wpisać kod.
Chyba, że w ostatnich dniach coś się zmieniło i o czymś nie wiem.
Grubykesz nie mam nic do Ciebie ponieważ działasz w ppi jednak w tym wypadku jestem zmuszony zdementować Twój post... Robię to z racji tego iż posiadam więcej i lepsze info.(od admina) a nie chcę żeby ktokolwiek z moich poleconych był wprowadzany w błąd... wygląda to trochę inaczej, tak więc :
CInstaller jest siecią PPI dla ruchu Desktop Windows/Mac. Monetyzuje również swoim użytkownikom ruch mobilny niemniej jednak odbywa się to w inny sposób niż w przypadku ruchu Windows i Mac. System
CInstaller wybiera najkorzystniejszą ofertę dla każdego operatora, urządzenia spośród ofert z Google Play/App Store, content locka oraz ofert PIN submit i tak przekierowuje ruch aby maksymalizować zyski. Dlatego tak, mogło sie zdarzyć, że użytkownik z urządzenia mobilnego mógł zobaczyć ofertę z pinem do wprowadzenia.