Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Check4Change - automatyczne powiadomienie o restocku
Sprawdź:
klikasz LPM na czarnym pkt. ciągniesz wzdłuż czerwonej lini aż do zielonego pkt. puszczasz LPM klikasz na zaznaczeniu PPM i wybierasz jak w/w poradniku :idea:
Super poradnik Plus dla ciebie
P.S. Opcja ''nie przestawaj odświeżać po pierwszej zmianie'' powinna być chyba wyłączona. No bo jak będziesz wypełniać formularz z danymi do przesyłki to ci odświeży i od nowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2009 13:59 przez Janas.)
(27-12-2009 13:48)Janas1910 napisał(a): P.S. Opcja ''nie przestawaj odświeżać po pierwszej zmianie'' powinna być chyba wyłączona. No bo jak będziesz wypełniać formularz z danymi do przesyłki to ci odświeży i od nowa
'Don't stop monitoring after the 1st change...'
Monitoring to nie znaczy odświeżać! Tylko monitorować, sprawdzać..
Podejrzewam że jakby się spowrotem zmieniło na 'more soon' toby nam znowu zapikało ;D
jak myślicie?
Ja mam pewien błąd nie wiem czemu... Ustawiam tak jak na screenach, lecz strona automatycznie się nie odświeża. Wpierw muszę ją odświeżyć, a dopiero wtedy piszczy, że jest jakaś zmiana. Może to wina Visty?