(25-11-2017 16:52)ws25609 napisał(a): (25-11-2017 14:40)11natinka11 napisał(a): Dzisiaj sobie wypłaciłam 60$ z clixsense
. Z czego 2$ mi wezmą prowizji, bo zleciłam na payoneer, ale z payoneer na konto jest bez prowizji 
Wcześniej równy miesiąc temu też dostałam 59$ na payonner (zlecone 61$), a jak wypłaciłam na konto z payoneer to doszło mi 208 zł na konto bankowe
No i bedę pisać do payoneer o prowizję 25$ w programie referencyjnym. Teraz zmienili zasady i jest za wpływ 1000$, ale jak ja zakładałam konto payonner w lutym to było że bonus 25$ za wpływ 100$, więc mogę się kłócić 
A mi wgl jakoś nie idzie na clixsense
. Ankiety bardzo rzadko przychodzą, a jak już są to do żadnej się nie kwalifikuję. Jestem tam już prawie 3 tygodnie.Nie mam pojęcia o co chodzi 
Moim zdaniem to wszystko jest z czasem, im wiecej się dobrze wypełnia tym więcej się ma ankiet.
Jakiś czas temu zmieniłam meila i też prawie nie miałam ankiet, a jak już miałam to od razu bez pytań odrzucało, ale na szczęście wróciłam do poprzedniego meila, w clixsense mi zmienili po kontakcie z nimi, bo sama cos nie mogłam i wróciło do normy z ankietami.
Ja jestem zdania, ze w ankietach robia jakies selekcje osób na tych co sie starają i na tych co robia
ankiety byle jak (zreszta myslę, ze system ankiet wykrywa rózne niespójności w ankiecie) i osoby co sie staraja maja wiecej ankiet, a ja należe do tych starajacych sie (zawsze wszystko dokładnie czytam, rózne odpowiedzi co sie zaznacza są spójne, a jak jest jakaś opisówka to zawsze staram sie jak najlepiej napisać, a nie na odwal). Nawet często robie
ankiety dłużej niż podają czas przy ankiecie.