Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zmień styl:BiałyMobilnyRetro

Wielka aktualizacja Zarabiam.comzobacz pełną listę zmian

Wątek zamknięty 

W pogoni za lepszej jakości życiem

zarabianie, rozwój osobisty

Autor Wiadomość
RE: W pogoni za lepszej jakości życiem
Sprawdź:
CO U MNIE ?

Wróciłem po tygodniowym wypoczynku w Bieszczadach. Oj było wspaniale Big Grin Bieszczady są zajebiste, polecam każdemu. Góry niezbyt wymagające choć idzie się porządnie zmęczyć. Ja mieszkałem w Wetlinie i uważam że to idealna wioska wypadowa w góry. Widoki są piękne a ludzie życzliwi i uprzejmi. Ale wszystko co dobre szybko się kończy i czas wrócić do codzienności. Póki co jeszcze moja głowa się nie przestawiła ale powoli sobie układam plan działania na najbliższe dni i miesiące. Wiem tyle że muszę znaleźć sobie pracę. Szperam puki co po ogłoszeniach i szukam czegoś dla siebie. Nie lubię pracować z ludźmi :p więc patrze głównie na zawody techniczne, zresztą na to wskazuje moje wykształcenie :p Na chwile obecną podoba mi się pomocnik stolarza Smile Lubie pracować w drewnie a zarobki też całkiem niezłe 12-14zł/h.

[Obrazek: DSC_2098.jpg]

BIZNESY

MXRevshare
W programie zaszły zmiany i zlikwidowano możliwość zarabiania z klikania reklam. Prędzej czy później musiało to nastąpić. Dobrze dla kondycji programu, gorzej dla mnie. Osobiście nie będę już kupował paczek z konta głównego. Zbieram pieniądze do wypłaty. Z moich obliczeń wynika że z tych 17 paczek co mam będzie można wypłacić 50$ a więc 2 minimalne wypłaty po 25$. Mam nadzieje że uda mi się to wypłacić bo mam już pomysł na zagospodarowanie tych pieniędzy.

eBrokerPartner

Nie wiem nawet co tu napisać :p Jeszcze nie ułożyłem sobie planu co do tego programu partnerskiego. Ale najprawdopodobniej w najbliższych dniach zacznę pisać ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych. Musze też dokończyć tą pieprzoną stronę żeby odsyłać tam ludzi.

[Obrazek: bez_tytu_u.jpg]

ROZWÓJ OSOBISTY

Na dniach biorę się za czytanie Hejtoholika (M.Wawrzyniak). Od jutra kontynuuje szkolenie Funda Mentals i nadrabiam zaległości z mini filmów. Kończąc szkołę wmówiłem sobie że zacznę się uczyć angielskiego. Co powiedziane zostanie wykonane. W najbliższych dniach zamierzam poszperać i wyszukać dobrych metod na naukę tegoż języka. Jak coś macie to podsyłajcie. Z tego co wiem fiszki to dobra metoda Smile
Kurde, to na darmo klikalem te 100 reklam nawet.
Powiedz mi czy trzeba miec te 10 zeby paczki sie naliczaly ?
(06-09-2016, 00:54)Bazor napisał(a): Kurde, to na darmo klikalem te 100 reklam nawet.
Powiedz mi czy trzeba miec te 10 zeby paczki sie naliczaly ?

Jeżeli udało Ci się kupić paczki to nie na darmo. Aby otrzymywać naliczenia musisz wyklikiwać 10 reklam dziennie.
Ciekawy dziennik! Też coś tam próbuję działać na ebrokerpartne.

Praca przy drewnie całkiem spoko. Choć jak dla mnie lepsza jest praca w lesie, szczególnie o świcie gdy w dodatku w nocy popada. Zapach świeżego powietrza+drzewa... Ma to swój urok Big Grin
[Obrazek: 36.png]
Glosy: Tomcato (+1)
(06-09-2016, 10:13)Olszi napisał(a): Ciekawy dziennik! Też coś tam próbuję działać na ebrokerpartne.

Praca przy drewnie całkiem spoko. Choć jak dla mnie lepsza jest praca w lesie, szczególnie o świcie gdy w dodatku w nocy popada. Zapach świeżego powietrza+drzewa... Ma to swój urok Big Grin

Dzięki Smile
W lesie jako kto ? Big Grin Drwal czy leśniczy ? Tongue
Ze mnie żaden drwal ani leśniczy. Jak się robi w lesie to na własny użytek. Żeby było czym w zimie 4 litery ogrzewać Big Grin
[Obrazek: 36.png]
Hah Big Grin Rozumiem Smile
Ja mieszkam niestety w bloku więc do lasu po drzewo chodzić nie muszę Tongue
W pogoni za lepszej jakości życiem
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
xD
dX
Wątek zamknięty