![]() |
W pogoni za lepszej jakości życiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W pogoni za lepszej jakości życiem (/Temat-W-pogoni-za-lepszej-jakosci-zyciem-135337) |
W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 04-07-2016 12:19 KIM JESTEM ?
Witam serdecznie mam na imię Kuba i mam 20 lat. W tym dzienniku skupie się na zarabianiu w programach Revshare oraz rozwoju osobistym. Obecnie działam w TrafficMonsoon i MXRevshare. W programie MXR zarejestrowałem się bardzo dawno tuż po jego starcie. Wtedy włożyłem w niego 5$ ale że po zakończeniu pracy adpacka 1$ odkładał się na matryce to zostałem z 4,5$ z którymi nic nie mogłem zrobić. Teraz pojawiła się możliwość zarabiania bez inwestycji. Wystarczy klikać Milionaiare Ads, każda reklama trwa 25sek i otrzymujemy za nią 0,005$. Dziennie możemy wyklikać max 100 takich reklam co daje nam 50 centów dziennego zarobku. Czyli po 10 dniach możemy kupić swoją pierwszą paczkę za 5$ która wypracowuje 110% w 44 dni. W Trafficu jestem od stycznia 2015r ale puki co program jest martwy. CEL: Raz w tygodniu robić wypłatę na 25$ Tak wygląda obecnie stan mojego konta w MXR ![]() ![]() Zapraszam do obserwowania dziennika, będę go uaktualniał co kilka dni ![]() Jeśli jeszcze nie jesteś w MXR a chcesz zarabiać: DOŁĄCZ TERAZ Wszystko Ci wytłumaczę i opiszę zasade działania programu RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Tomcato - 09-07-2016 12:56 Czas uaktualnić dziennik ![]() ![]() ![]() ![]() MXRevshare Od czasu pierwszego postu codziennie wyklikiwałem 100 reklam z wyjątkiem piątku gdyż od rana pracowałem, potem szybko się ogarnąłem i pędem do dziewczyny ![]() ![]() ![]() Zapraszam do dołączenia do programu i zarabiania bez inwestycji ![]() Pozdrawiam i zapraszam do obserwowania ![]() ![]() RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Wojtek574 - 09-07-2016 13:03 Życzę powodzenia!!! ^^ RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Admek69 - 09-07-2016 13:08 Powodzenia i przede wszystkim wytrwałości w klikaniu, a za jakiś czas $$ będą wpływały na twoje konto ![]() RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - adik7276 - 09-07-2016 23:44 Super, życzę wytrwałości ! ![]() RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Tomcato - 15-07-2016 19:43 Minęło już trochę czasu od poprzedniego posta więc czas na aktualizacje ![]() Obecnie mam trochę chaotyczny okres gdyż się przeprowadzam i pomagam przy remoncie nowego mieszkania no i z racji tego mam mało czasu na zarabianie no ale te 1-1,5h postaram się znaleźć. Ostatnio jeszcze na złość zaczął mi robić komputer i sam się wyłącza...Zirytowany dobrze go odkurzyłem (w tym zasilacz w którym było jakieś pół tony kurzu ![]() ![]() MXREVSHARE- Klikam klikam i mam już 6 paczek i 3$ na kolejną. Do śmierci najstarszej paczki pozostało 14 dni. przez ten czas powinienem mieć 11-12 paczek. Zrobiłem swój landing page na darmowym kreatorze i zaczynam go promować w TrafficMonsoon (TM Packages oraz kredyty wymiany ruchu). Planuje też napisać do moich poleconych z TrafficMonsoon z propozycją dołączenia do MXR. Sam program rozwija się bardzo prężnie, ostatnio odbył się webinar z założycielem James Lee Valentinem. Zostało ogłoszonych kilka zmian. Kto zainteresowany znajdzie je w wątku dotyczącym MXRevshare w dziale HYIP. A jako wisienkę na torcie dodam że mamy prawie 30 000 członków MXR. Niżej mój Dashboard ![]() ![]() Zapraszam do wspólnego zarabiania ![]() Mój landing page RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - xxamaranthxx - 17-07-2016 12:56 życzę powodzenia w dążeniu do osiągnięcia zamierzonego celu ![]() uważam jednak że warto wpłacić trochę pieniędzy - kupować pakiety reklamowe a pracę z tym związaną ograniczyć do minimum tj 10 obowiązkowych reklam dziennie.. RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Tomcato - 17-07-2016 16:06 Przerzuce coś do MXR na pewno po odblokowaniu kasy w TrafficMonsoon. Puki co klikam bo mam czas i zawsze gdy go będę miał będę klikał ![]() RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Tomcato - 21-07-2016 13:02 Od poprzedniego wpisu minęło już kilka dni a więc czas na aktualizacje tego nudnego jak flaki z olejem dziennika (robie go głównie dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MXRevshare- codziennie klikam jednego dnia we wtorek niestety nie wyklikałem 100 reklam gdyż najpierw z rana malowałem sufit w nowym mieszkaniu a potem jechałem do dziewczyny. Wyklikałem ich tylko 16. Paczek jest już 8 więc ładnie się to wszystko rozwija ![]() ![]() ![]() Zapraszam do wspólnego zarabiania Mój Landing Page RE: Zarabianie bez inwestycji w MXRevshare - Wizygran - 21-07-2016 14:14 Powodzenia ![]() Też miałem nie inwestować, ale jak sobie to przeliczysz, to bez sensu chociażby bez małej inwestycji działać, ja wpłaciłem 60$ ;p Mi z przeliczeń wynikało gdzieś w październiku 50$ (w paczkach) mieć jadąc bez reinwestycji, a z reinwestycją stawiam na kilkanaście dolarów więcej. Moim skromnym zdaniem, jako człowiek który nigdy nie inwestował i wszystko robił bez inwestycji - to bez sensu ![]() |