![]() |
Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Katarzyna W. zostaje w areszcie. (/Temat-Katarzyna-W-zostaje-w-areszcie-63015) |
Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Max998 - 07-01-2013 09:44 Co tu dużo gadać zapraszam: http://www.tvn24.pl/katarzyna-w-zostanie-w-areszcie-dzis-posiedzenie-sadu,298500,s.html Mam nadzieję, że sprawiedliwości w końcu stanie się za dość. Zabiła swoje dziecko, a dostała wille w Łodzi, kupę kasy na ''nowe'' życie do tego robi wszystkich w ch*ja.. ![]() Ktoś inny natomiast we własnej obronie skrzywdzi złoczyńce i idzie na 10 lat.. Podobnież grozi jej dożywocie - według mnie kara sprawiedliwa. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - kleomenes - 07-01-2013 10:14 O sprawie wiem tylko tyle co z telewizji ale wątpię by dostała dożywocie, wszyscy wiemy że w tym kraju dzieją się dziwne rzeczy ![]() A jeśli nawet dostanie to następna morda do wykarmienia i następne 2.500PLN miesięcznie albo więcej idzie "na nią". "Władza" straciła pojęcie do czego ma służyć więzienie, ale co ja tam wiem. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - damianus627 - 07-01-2013 10:27 Powinna dostać dożywocie ale zaraz będzie płakać albo coś i ją skażą na mniej. ![]() RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Nicktim - 07-01-2013 10:30 Zamiast do więzienia to do kopalni. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Sloniasek - 07-01-2013 13:36 Ja dzisiaj czytałem że Rutkowski chce ją wyciągnąć z aresztu. Zakończyli by tą medialną szopkę i w końcu by ją skazali. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Nicktim - 07-01-2013 13:42 Ja już nie wiem o co chodzi raz zeznaje na jej niekorzyść, teraz chce ją wyciągnąć z aresztu. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Yogii - 07-01-2013 14:31 a o czym wy wogóle piszecie??? papke z mózgu wam media robią i sami siebie byle gównem się nakręcacie RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Max998 - 07-01-2013 14:42 Cóż polskie sądy i prokuratury same siebie oskarżają więc nie ma czasu na innych. Dla przykładu, w Polsce za zabójstwo jak widać można dostać dom i pieniądze (swego rodzaju nagroda za zabicie nowego obywatela?) w Ameryce jak ostatnio czytałem w gazecie, koleś za zabójstwo swojej matki dostał 256 lat więzienia z warunkowym wyjściem po 150 latach. Dodajmy iż miał on 48 lat. To się nazywa kara. ![]() Dziwne, że na niej ludzie już dawno sami nie zrobili samosądu. ![]() Niebawem usłyszymy, że Hollywood będzie się o nią bić do jakiejś roli zabójcy i uciekiniera. |