Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Katarzyna W. zostaje w areszcie. (/Temat-Katarzyna-W-zostaje-w-areszcie-63015) |
Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Max998 - 07-01-2013 09:44 Co tu dużo gadać zapraszam: http://www.tvn24.pl/katarzyna-w-zostanie-w-areszcie-dzis-posiedzenie-sadu,298500,s.html Mam nadzieję, że sprawiedliwości w końcu stanie się za dość. Zabiła swoje dziecko, a dostała wille w Łodzi, kupę kasy na ''nowe'' życie do tego robi wszystkich w ch*ja.. Ktoś inny natomiast we własnej obronie skrzywdzi złoczyńce i idzie na 10 lat.. Podobnież grozi jej dożywocie - według mnie kara sprawiedliwa. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - kleomenes - 07-01-2013 10:14 O sprawie wiem tylko tyle co z telewizji ale wątpię by dostała dożywocie, wszyscy wiemy że w tym kraju dzieją się dziwne rzeczy A jeśli nawet dostanie to następna morda do wykarmienia i następne 2.500PLN miesięcznie albo więcej idzie "na nią". "Władza" straciła pojęcie do czego ma służyć więzienie, ale co ja tam wiem. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - damianus627 - 07-01-2013 10:27 Powinna dostać dożywocie ale zaraz będzie płakać albo coś i ją skażą na mniej. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Nicktim - 07-01-2013 10:30 Zamiast do więzienia to do kopalni. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Sloniasek - 07-01-2013 13:36 Ja dzisiaj czytałem że Rutkowski chce ją wyciągnąć z aresztu. Zakończyli by tą medialną szopkę i w końcu by ją skazali. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Nicktim - 07-01-2013 13:42 Ja już nie wiem o co chodzi raz zeznaje na jej niekorzyść, teraz chce ją wyciągnąć z aresztu. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Yogii - 07-01-2013 14:31 a o czym wy wogóle piszecie??? papke z mózgu wam media robią i sami siebie byle gównem się nakręcacie RE: Katarzyna W. zostaje w areszcie. - Max998 - 07-01-2013 14:42 Cóż polskie sądy i prokuratury same siebie oskarżają więc nie ma czasu na innych. Dla przykładu, w Polsce za zabójstwo jak widać można dostać dom i pieniądze (swego rodzaju nagroda za zabicie nowego obywatela?) w Ameryce jak ostatnio czytałem w gazecie, koleś za zabójstwo swojej matki dostał 256 lat więzienia z warunkowym wyjściem po 150 latach. Dodajmy iż miał on 48 lat. To się nazywa kara. Dziwne, że na niej ludzie już dawno sami nie zrobili samosądu. Niebawem usłyszymy, że Hollywood będzie się o nią bić do jakiejś roli zabójcy i uciekiniera. |