![]() |
[Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA (/Temat-Sprzedam-Nisze-do-zarabiania-na-serwisach-PPA-59262) Strony: 1 2 |
[Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - patyk339 - 26-09-2012 21:24 Siema sprzedaję niszę do zarabiania na serwisach PPA.
Nisza jest wymyślona przeze mnie. Jeszcze nic z niej nie zarobiłem, ale na 100% ktoś kto ją kupi zarobi. Recenzja już jest! Sprzedaję tylko 5 sztuk Cena: 30 PLN Płatność: PP, opcjonalnie Bank. Kontakt: PW, E-mail: [email protected] Wysyłka: PW, E-mail Sztuk: 3\5 Recenzja Sloniasek: (27-09-2012 20:26)Sloniasek napisał(a): Recenzja: RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - Fractal - 26-09-2012 21:50 Cytat:Jeszcze nic z niej nie zarobiłem, ale na 100% ktoś kto ją kupi zarobi. Skąd ta pewność? RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - Sloniasek - 27-09-2012 08:35 Nigdy nie ma 100% pewności ![]() RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - Sloniasek - 27-09-2012 20:26 Recenzja: Nisza przedstawia pewien hack do programu który może być rozchwytywany przez dużą grupę osób. Uważam że ta nisza jest unikalna i można dobrze na niej zarobić, osobiście nie spotkałem się jeszcze z czymś takim ![]() W Folderze znajdziemy ten hack oraz krótki opis w mini poradniku w którym opisane co gdzie i jak. Za bardzo nie ma się co rozpisywać, to po prostu trzeba wypróbować, postaram się ją przetestować i zobaczymy jakie będą zarobki. Ogólna ocena 9/10 10 za pomysł ![]() RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - patyk339 - 29-09-2012 13:34 Odświeżam. Promocja: Dla pierwszych 2 osób poradnik za 20 PLN! RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - WojaKk - 29-09-2012 20:39 A czy zwracasz część pieniędzy jeśli będę miał znakomicie wypromowany film / blog / cokolwiek co opisane w poradniku, a przez długi okres nic nie wpadnie? ![]() Poszło pw w sprawie kupna ![]() RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - patyk339 - 29-09-2012 21:34 Teraz nie ma takiej możliwości żeby nic nie wpadło. Musisz to tylko wypromować i pobrania będą leciały. Jeśli wrzucisz w poniedziałek i w poniedziałek zaczniesz promować to wątpię żeby takie coś zaistniało ![]() Można kupować na raty ![]() Ty masz np. 10 zł do pełnej sumy brakuje Ci 20 zł. Możesz wpłacić mi 2x 10 zł lub za jednym razem 20 zł. ![]() Przypominam, że pierwsze dwie osoby mają gratis! Kupują niszę za 20PLN! RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - WojaKk - 29-09-2012 23:02 Zakupiłem dziś niszę, po przeczytaniu nie do końca wiedziałem czy opisane są funkcje programu czy hacka do programu ale chyba to ogarnąłem. Nadal nie wiem czy to się sprawdzi i czy nie przepuściłem pieniędzy, jednak z tym programem nigdy się nie spotkałem i może właśnie można zarobić na tym fortunę. Najważniejsze a zarazem najtrudniejsze to rozpoczęcie promowania i znalezienie dobrego sposobu na przyciągnięcie dużej ilości potencjalnych "kupców", później po wprawieniu się w to już będzie można łatwo coś zarobić. Póki co moja ocena to 7/10 , zmieni się gdy zobaczę rezultaty ![]() Niedługo zdam relacje z poczynań i zarobków ![]() RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - mati987481 - 04-10-2012 20:31 Poszło pw, jak zakupie opisze czy wartoo w nią zainwestować. RE: [Sprzedam] Niszę do zarabiania na serwisach PPA - masterex2 - 07-10-2012 19:40 i jak zarobki? |