Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą (/Temat-Dziennik-sanki123-skracanie-i-praca-nad-soba-100147) Strony: 1 2 |
Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - sanki123 - 23-10-2014 18:08 Hej jestem Paweł, mam 21 lat studiuje obecnie na II roku Informatykę. Dziennik zakładam aby uczyć się sumienności, i motywować się do dalszej pracy. Dziennik dziele na 2 części, jedna to zarobki, druga to praca nad sobą. Zarobki: Ze skracaniem nie miałem wcześniej nic wspólnego. Forum to przeglądam od dawna i to właśnie dzienniki innych skłoniły mnie do spróbowania. Kupiłem fanpage od jednego z użytkowników forum i od 3 dni staram się do promować. Fanpage 1 dnia 3219 like Fanpage 2 dnia: 3568 like Fanage dzis: 4979 like Zarobek 1 dnia: 0.26$ Zarobek 2 dnia: 1.02$ Zarobek dzis: 1.26$ Cel: 3$ dziennie Praca nad sobą: Wraz z zerwaniem z dziewczyną postanowiłem ze diametralnie zmienię swoją sylwetkę. Przez studia bardzo się roztyłem ( picie ogromnych ilości piw dziennie, fast foody). Doszło do tego że przy wzroście 186cm ważyłem 98kg z około 35% BF. Od około tygodnia próbuje zmienić swoje nawyki. Co zrobilem: -zacząłem w miarę regularnie biegać -przestałem korzystać z komunikacji miejskiej, wszędzie chodzę piechotą -próbuje w miare regularnie i zdrowo się odżywiać na tyle na ile pozwala mi akademik i studia -znacznie ograniczyłem ilość spożywanego alkoholu Efekty: Nie wiem dokładnie ile teraz ważę, w akademiku nie mam dostępu do wagi, jednak po spodniach i odbiciu w lustrze myślę ze około 2kg. Jutro wieczorem jadę do domu i będę mógł się zważyć więc na pewno to uzupełnię. Cel: 80kg RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - xardas1020 - 23-10-2014 18:14 powodzenia w pracy on-line i w real RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - Watoga - 23-10-2014 18:43 Powodzenia na starcie. Coraz więcej osób zarabia skracaniem i jak widać da się z tego ubić nie marny grosik. Subuję wątek. Co do brzuszka itd. Myślałeś nad siłownią? Polecam znaleźć dobre ćwiczenia nawet w domu sporo dają ( kolega prawie 2m wzorstu ważył 130kg. Aktualnie 110-115) Regularny basen naprawdę wyciąga z człowieka wagę. RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - sanki123 - 23-10-2014 18:57 Chciałbym żeby było mnie stać na basen czy siłownie. Staram się jak najmniej obciążać domowy biznes a że studiuje nie najprostszy kierunek nie mogę iść do pracy. Miedzy innymi dlatego próbuje swoich sił w skracaniu. RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - essi - 23-10-2014 19:01 (23-10-2014 18:57)sanki123 napisał(a): Chciałbym żeby było mnie stać na basen czy siłownie. Staram się jak najmniej obciążać domowy biznes a że studiuje nie najprostszy kierunek nie mogę iść do pracy. Miedzy innymi dlatego próbuje swoich sił w skracaniu. Nie lepiej w subach? RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - sanki123 - 23-10-2014 19:05 Wydaje mi się że na subach trzeba duzo pracy, a ja chciałbym ten semestr skończyć bez warunków. Skracanie potem to już tylko planowanie postów raz na jakiś czas i s4s w wolnej chwili. Nie duży ale ciągły pasywny zysk. RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - Kickster - 23-10-2014 19:06 ja to bym chciał przytyć bo jak staje bokiem to mnie nie widać Co do skracania będę obserwować, powodzenia. RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - jarunioo7 - 23-10-2014 20:53 Powodzenia w real i w skracaniu Też zarabiam tym sposobem i dobrze sobie radze A co do zrzucania kilogramów - poszukaj taniej pływalni. Nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie w Radomiu w określonych godzinach (np. 7 rano) są promocje chyba 3zł za 45 minut - na tyle chyba miałbyś pieniądze Poza tym bieganie (co tydzień o jakiś czas dłużej).. I ćwiczenia w domu np. pompki, przysiady, ćwiczenia na brzuch (np. brzuszki, A6W, albo 7 ćwiczeń na brzuch ze strony onet.pl - sam korzystałem i jestem z efektów zadowolony ). Na początku będziesz miał bardzo ciężko ale jak sie przyzwyczaisz to nie dość że będziesz dobrze zarabiał to do tego poprawisz swoją sylwetkę, a co za tym idzie samopoczucie, samoocene POWODZENIA, będę śledził ! RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - Noozer - 23-10-2014 20:58 (23-10-2014 20:53)jarunioo7 napisał(a): Powodzenia w real i w skracaniu Też zarabiam tym sposobem i dobrze sobie radze Nie polecam a6w ze względu na duże obciążenia kręgosłupa Subskrybuje wątek oczywiście i powodzenia . RE: Dziennik sanki123 - skracanie i praca nad sobą - gruczar - 23-10-2014 21:07 @sanki123 jak masz czas to mógłbyś napisać jakiś prosty programik do zakładania kont na fb + weryfikowania tymczasowego maila (10minutemail.net) ze wsparciem proxy. |