![]() |
#RakContent | Life Is Good - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: #RakContent | Life Is Good (/Temat-RakContent-Life-Is-Good-145997) |
RE: #RakContent | Life Is Good - Rak - 18-12-2018 18:12 Plany do końca tego roku - zrobić mocne portfolio i rozsyłać zaraz po sylwestrze. Szukam pracy jako grafik, a dokładniej - wszystko oprócz DTP ![]() ![]() Co do SEO - czy ktoś poleca jakieś ciekawe źródła wiedzy? Nie chodzi o podstawy, bo już zajmowałem się tym wcześniej. Chodzi mi o to jak zmieniło się pozycjonowanie w tym roku ![]() ![]() (18-12-2018 00:10)Patek napisał(a): czas znaleźć inne hobby Na brak pasji nie narzekam ![]() (18-12-2018 01:09)Bazor napisał(a): Jedzenie kwasa i jaranie zielska przez długi czas może rzeczywiście słabo wpływać na psychike, ale na pewno bedzie taki moment w którym ktoś Ci powie stop, lub sam to zrobisz Co było w 2k18 zostaje w 2k18 ![]() ![]() ![]() RE: #RakContent | Life Is Good - Bazor - 11-01-2019 19:48 Ja też zaczynam nowy rok bez używek i mocno się tego trzymam, nie popalam "zielonej herbatki" bo tak samo niszczy moją produktywność gdzie na długo wsiąkam w głupie filmiki ![]() Na sunrise się wybierzemy jak też znajde kasiure, ale nie jestem pewny co do imprezy bez talerzy ![]() |