![]() |
Sygnatury nie dla spamerów? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Sygnatury nie dla spamerów? (/Temat-Sygnatury-nie-dla-spamerow-112535) |
RE: Sygnatury nie dla spamerów? - Watoga - 17-04-2015 17:42 Ja bym wprowadzil jakis limit postow dla nowych czlonkow (choc jak to zrealizowac nie wiem ) lub mozliwosc ustawienia tych sygnatur/sprzedazy poradnikow itp. dla osob posiadajacych jakis staz na forum + ilosc postow. RE: Sygnatury nie dla spamerów? - prelude - 17-04-2015 17:47 wyprzedzono mnie ![]() ![]() o stary.... to głębsza filozofia ![]() ![]() ![]() To co jest spamem ukierunkowanym na cel, o którym piszesz jest spamem widocznym ![]() Rozumiem, że gdyby ktoś pisał z sensem to sygnatura do interkursy nie boli tak? ![]() Dla mnie dziwne jest przykładowo to (ODBIEGAJĄC OD TEGO TEMATU), że jest to forum o zarabianiu, a ludzie tak emocjonalnie reagują czasami jak ktoś wstawi link z refem... jakby ten ref miał ich z czegoś okraść... wydawało mi się, że chociaż na takim forum jak to ref jest czymś zrozumiałym ![]() ![]() ![]() WRACAJAC DO TEMATU poruszony przez Ciebie problem nie ma żadnego rozwiązania, które byłoby w 100% dobre, jednak moderowałem przez lata na różnych forach i nic mnie bardziej nie dobijało jak kolejne ograniczenia opierające się na ilości postów wymaganych do pewnej czynności ![]() ![]() ![]() RE: Sygnatury nie dla spamerów? - jarunioo7 - 17-04-2015 17:48 ![]() ![]() W sumie to Daniel też mądrze napisał, że sygnaturka dla powyżej 200 postów, a sprzedaż dla powyżej 50 postów ? ![]() Nawet te 50 postów to już będzie jakiś postęp i choć troche odechce im sie spamować.. Później od razu będzie widać "po co" ten użytkownik na forum jest ![]() (17-04-2015 17:47)prelude napisał(a): [...] ale jaka kara? według mnie to im jeszcze bardziej prace ułatwi ![]() poza tym - mnie nie boli to że oni sobie w jakiś sposób zarabiają - ale niech tego nie robią na forum o zarabianiu przez internet ![]() ![]() RE: Sygnatury nie dla spamerów? - adios123 - 17-04-2015 18:53 Sygnatura od 200 postów - jestem za. Ludzie często umieszczają komentarze w dziale kupie sprzedam i mają w sygnaturze jakiś mega poradnik na wielką kasę, co jest totalnym dnem. Poradniki pewnie są kopiowane z innych for, albo są kopiowane i lekko modyfikowane i sprzedają to. RE: Sygnatury nie dla spamerów? - MaLiN - 17-04-2015 18:59 Również uważam za dobry pomysł, zablokowanie sygnaturek dla osób mających mniej niż 200 napisanych postów. Ale i tak z tego co widać, to jak ktoś spamuje to często na 50 postach kończy swoją przygodę z forum. Ustawienia limitu 100 postów też bym brał pod uwagę. RE: Sygnatury nie dla spamerów? - rj7rad - 17-04-2015 19:52 Mowa o blokadzie sygnatur dla osób -200 postów, czy blokadzie sygnatur z linkiem -200 postów? Pomysł zupełnie bez sensu według mnie, niezależnie czy chodzi o to pierwsze czy drugie. Nie mam dwustu postów to nie mogę mieć sygnatury ? RE: Sygnatury nie dla spamerów? - MrocznyKILL - 17-04-2015 21:05 Jestem za wprowadzeniem progu pozwalającego ustawić sygnaturę. A co do ilości wymaganych postów proponuję 100 postów. RE: Sygnatury nie dla spamerów? - Branzolek - 17-04-2015 21:16 (17-04-2015 18:59)MLN napisał(a): Również uważam za dobry pomysł, zablokowanie sygnaturek dla osób mających mniej niż 200 napisanych postów. Ale i tak z tego co widać, to jak ktoś spamuje to często na 50 postach kończy swoją przygodę z forum. Ustawienia limitu 100 postów też bym brał pod uwagę. Chciałem to samo napisać. Najlepsza opcja ![]() RE: Sygnatury nie dla spamerów? - Sloniasek - 17-04-2015 21:25 Jak dla mnie blokada od 50 postów tak samo jak zakładanie tematów w dziale "Sprzedam" by w zupełności wystarczyła. RE: Sygnatury nie dla spamerów? - patryk0407 - 17-04-2015 22:35 Jestem za 100+ postów ![]() |