Hahaha wczoraj zuplaodowałem 11 filmików (kilka keygenów i hacków do gier) na 11 innych kont yt (założonych na inne numer telefonów). Już się cieszyłem bo utrzymały się dłużej niż kilka godzin i nawet dały kilka pobrań... ;] Przed chwilą wchodzę w linki do moich filmików i co widzę:
"Ten film jest już niedostępny, ponieważ powiązane z nim konto YouTube zostało usunięte. "
na wszystkich 11 kontach...
I nie wiem czy to czasem nie dlatego, że praktycznie wszystkie filmiki wrzuciłem na u2bviews jakąś godzinkę temu, żeby nabić trochę wyświetleń... ;] Parodia poprostu... Dla testu zrobie jeszcze kilka kont i wrzucę ponownie i nie będę w ogóle nigdzie wrzucał do nabijaczy views'ów i zobaczymy czy mimo to znów usuną...
EDIT:
Widzę, że nawet usunęli mi te konta na których filmików nie było (nic nie było na nich robione), więc chyba oni kasują to jakoś masowo (po numerze telefonu?)?