Mogę powiedzieć że ma mega spam tam i nawet nie wiem dlaczego ktoś to pobiera
Jak czytałem na innym forum ma 900 000 niby książek i 11 000 podstron...
Strony nie podam nie chce robić mu konkurencji ale dam obrazek http://screenshooter.net/9232324/soahwny
Hmm no właśnie to jest proste jak robienie kupy że tak ujmę Ten sam link, ten sam plik
Tylko że jak ktoś szuka w google wpisuję frazę i mu wyskakuje jego strona z odpowiednim tematem, nie patrzy na nic innego tylko pobiera
(03-05-2012, 13:34)Tochkan napisał(a): Te forum ,trzyma słaby poziom,każdy chce link do strony aby skopiować
To forum ma 32166 zarejestrowanych użytkowników. Jeśli na podstawie kilku osób twierdzisz że "każdy chce link do strony", oraz oceniasz poziom, to nie za dobrze z Tobą...
(03-05-2012, 13:34)Tochkan napisał(a): Te forum ,trzyma słaby poziom,każdy chce link do strony aby skopiować ,myśląc że się będzie zarabiało ponad 1000$.
SŁABY POZIOM !
Bo wchodzą takie nooby, i odkopują coś co już jest stare i nie modne!!
Zanim napiszesz coś zobacz z którego jest data, potem możesz stwierdzać poziom forum!