Jeśli ktoś podaje swój numer to wykrywa czy dany abonent ma włączone subskrypcje premium.
Jeśli abonent ma wyłączone to skrypt to wykrywa i zamiast subskrypcji pojawia się tej osobie aby wysłała sms'a za 25zł.
Wszystko jest opisane na e-frosa Wystarczy poczytać
(06-03-2016, 17:05)id-user napisał(a): Jeśli ktoś podaje swój numer to wykrywa czy dany abonent ma włączone subskrypcje premium.
Jeśli abonent ma wyłączone to skrypt to wykrywa i zamiast subskrypcji pojawia się tej osobie aby wysłała sms'a za 25zł.
Zgadza się. W przypadku gdy ktoś ma zablokowane usługi subskrypcji przez operatora to jest on przekierowywany do jednorazowej płatności MO. Nic tu nie tracicie, a jedynie zyskujecie.