Ustawione MT, a wpadło MO ... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Ustawione MT, a wpadło MO ... (/Temat-Ustawione-MT-a-wpadlo-MO-130088) |
Ustawione MT, a wpadło MO ... - VinCee - 06-03-2016 12:38 Siemanko, ustawiłem sobie w programie filescloud subskrypbcje MT, tak jak na screenie. Ale widzę, że wpadło mi MO... Czy to jakiś błąd, czy lead z zagranicy? RE: Ustawione MT, a wpadło MO ... - Money. - 06-03-2016 12:57 Jak ktoś jest zapisany już do suba to wyskakuje mu premium sms, chyba tak to działa. RE: Ustawione MT, a wpadło MO ... - id-user - 06-03-2016 16:05 Nie, to działa inaczej! Jeśli ktoś podaje swój numer to wykrywa czy dany abonent ma włączone subskrypcje premium. Jeśli abonent ma wyłączone to skrypt to wykrywa i zamiast subskrypcji pojawia się tej osobie aby wysłała sms'a za 25zł. Wszystko jest opisane na e-frosa Wystarczy poczytać RE: Ustawione MT, a wpadło MO ... - milosz998 - 06-03-2016 20:15 Miałem podobnie niejednokrotnie na eforsie RE: Ustawione MT, a wpadło MO ... - eforsa - 07-03-2016 13:53 (06-03-2016 16:05)id-user napisał(a): Jeśli ktoś podaje swój numer to wykrywa czy dany abonent ma włączone subskrypcje premium. Zgadza się. W przypadku gdy ktoś ma zablokowane usługi subskrypcji przez operatora to jest on przekierowywany do jednorazowej płatności MO. Nic tu nie tracicie, a jedynie zyskujecie. |