Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subdomena » Subdomena

Autor Wiadomość
KrystianT27 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #1
Subdomena
Sprawdź:
Witam, mam pytanie odnośnie subdomen... Jeżeli kupię domene oraz hosting,w którym otrzymuje 5 subdomen to czy ów subdomeny mogę traktować jako niezależne witryny ? Będzie trudniej je wypozycjonować czy nie ma to większego znaczenia?

KrystianT27, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2016.
18-06-2020 15:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
bubu93 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 91
Dołączył: Apr 2018
Reputacja: 18 +

Forum Gold: 60.00
Post: #2
Subdomena
Google traktuje subdomenę jako osobny twór. Nie wiem co to za oferta domena plus pięć subdomen bo normalnie to chyba nie ma limitu. Możesz utworzyć ze swojej domeny tyle subdomen ile tylko chcesz. Pytanie ile będziesz w stanie zaparkować na hostingu (ile stron na hostingu możesz utrzymywać)

Zasada jest taka, że subdomena wzmacnia domenę, ale domena nie wzmacnia subdomeny z punktu widzenia seo.

Dobrym przykładem jest domena poznan.pl, która swojego czasu dostała karę od Googla i ucierpieli na tym Ci którzy kupili tanią subdomenę regionalną. Na pewno można znaleźć jakieś wzmianki o tym.

Kara dla domeny to problem dla subdomen.
Kara dla subdomeny to raczej nie problem dla domeny.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2020 15:45 przez bubu93.)
Glosy: KrystianT27 (+1)
18-06-2020 15:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KrystianT27 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #3
RE: Subdomena
A w przypadku, jeśli kupię domenę i utworzę subdomenę to czy będę mógł ją normalnie pozycjonować i traktować jako oddzielną stronę ?

KrystianT27, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2016.
18-06-2020 16:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bubu93 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 91
Dołączył: Apr 2018
Reputacja: 18 +

Forum Gold: 60.00
Post: #4
Subdomena
Tak

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
18-06-2020 17:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
[Vip]rachman Online
VIP
*

Liczba postów: 5,518
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1782 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,499.20
Post: #5
RE: Subdomena
(18-06-2020 16:13)KrystianT27 napisał(a):  A w przypadku, jeśli kupię domenę i utworzę subdomenę to czy będę mógł ją normalnie pozycjonować i traktować jako oddzielną stronę ?
Tak. Wiele osób tak robi na początku jak nie stać ich na wiele domen.

BONUS od Twisto!
Porady prawne, podatkowe i nie tylko online
Glosy: KrystianT27 (+1)
18-06-2020 18:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KrystianT27 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #6
RE: Subdomena
Dziękuję za wypowiedzi.Tylko mam jeszcze małe pytanie.. Czy takie postępowanie ma jakieś wady, czy taka subdomena będzie mogła być użytkowana dokładnie tak samo jak domena główna?

KrystianT27, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2016.
18-06-2020 18:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 310
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 125 +

Forum Gold: 0.00
Post: #7
RE: Subdomena
(18-06-2020 15:43)bubu93 napisał(a):  Zasada jest taka, że subdomena wzmacnia domenę, ale domena nie wzmacnia subdomeny z punktu widzenia seo.

I to jest właśnie najlepsze w tworzeniu sudomen. Nie masz żadnych dodatkowych kosztów (jedynie za przedłużenie samej domeny głównej).
A poza tym gdy już postanowisz zrezygnować z jednej lub kilku z subdomen, możesz je usunąć i przy włączonym wildcard na serwerze, każdy kto wejdzie w usuniętą subomenę (bo pewnie wcześniej gdzieś je będziesz linkował/pozycjonował), przekieruje go na domenę główną. Czyli ruch się nie zmarnujeSmile

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz listę rabatów na hosting
18-06-2020 18:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
[Vip]rachman Online
VIP
*

Liczba postów: 5,518
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1782 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,499.20
Post: #8
RE: Subdomena
Ruch może ale wilcard chyba już gogiel mało lubi

BONUS od Twisto!
Porady prawne, podatkowe i nie tylko online
18-06-2020 18:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 310
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 125 +

Forum Gold: 0.00
Post: #9
RE: Subdomena
Co masz na myśli?

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz listę rabatów na hosting
18-06-2020 18:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

bubu93 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 91
Dołączył: Apr 2018
Reputacja: 18 +

Forum Gold: 60.00
Post: #10
Subdomena
Migracja strony z domeny a na domenę b albo z subdomeny na domenę to temat rzeka o którym można napisać książkę i raczej offtopic Smile

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
18-06-2020 19:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.