Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?

Autor Wiadomość
kariolmax Offline
Lojalny Forumowicz
*

Liczba postów: 2,072
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 333 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 22.18
Post: #1
Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Sprawdź:
Witam Was serdecznie,
na wstępie chciałbym zaprzeczyć, że jestem zainteresowany i na tyle naiwny, żeby zaufać stronce tego typu, ale mój znajomy uparł się, że "warto spróbować" i mimo moich argumentów (zero opinii poza ich facebookiem, tragiczne jakościowo strony i piękne frazesy o górze złota czekającej na końcu kursu) dalej brnie w ten temat. Idea

Do sedna, trafił na stronę https://sciezkamilionera.pl przez jakieś ogłoszenie na OLXie, jego potencjalny "mentor" podesłał mu link do rejestracji (bez tego jest to niemożliwe, mądre, co nie? Big Grin) i przeszedł już 1 etap "wtajemniczenia", czyli założenie konta w Money2Money z ich reflinka. To wydaje mi się racjonalne, niszowej wiedzy (tym bardziej finansowej) nie dostaniemy za darmo, więc ma to pewien sens. Oczywisty mechanizm tej strony pojawia się w drugim etapie - nasze zadanie polega na założeniu aż 6 kont z ich reflinków w celu "odblokowania możliwości promocji kont bankowych", co już jest kompletną bzdurą - sam w tym siedzę i zdarzało mi się polecać produkt banku, w którym sam nie miałem konta. Jeśli zajrzycie do poniższego screena, znajdziecie tam całą podstronę tego projektu.

Link: https://imgur.com/KGLmXKy

Potrzebuję Waszej pomocy w sformułowaniu mu na tyle rzeczowych argumentów (może akurat ktoś z Was się na to "naciął"), aby zrezygnował z tego pomysłu bo już łatwiejszym zarobkiem jest założenie tych kont z bonusem (3/4 z ich strony to konta bez premii dla nowego klienta - w większości sieci partnerskich takie wnioski dają większą prowizję dla polecającego).

Swoją drogą zastanawia mnie fakt, co z nich za "orły" i "ludzie sukcesu" skoro nawet nie pokusili się o sprawdzenie, że konkurencja M2M daje 2x większe stawki za produkty finansowe beka

Będę wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź, na pewno łatwiej mu będzie uwierzyć "obcemu" niż mi jako znajomemu, który "odciąga go od zarobków rzędu 30 000zł miesięcznie z własnej zazdrości" impreza

Zapraszam na mojego bloga z aktualnymi i wypłacalnymi bonusami (nawet do 400zł za jedną akcję!): https://returneo.pl
13-11-2020 02:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Hybrid1990 Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 38,129
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 33170 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 0.00
Post: #2
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Myślę że do twojego kolegi żadne rzeczowe argumenty przeciwko tej stronie nie dotrą, bo został oślepiony przez tych naganiaczy szybką i łatwą kasą. Mam lepszy pomysł, nie odciągaj go od tego "biznesu", niech sobie tam działa, i zapytasz go po czasie - "i gdzie te twoje 10 koła?", śmiejąc mu się w twarz, machając mu przy tym plikiem banknotów, które ty zarobisz w międzyczasie np. na normalnym polecaniu kont. Smile
Twój kolega młody i głupi, może skieruj go do nas na forum, aby się poduczył co nieco.

Glosy: rachman (+2), kariolmax (+1)
13-11-2020 09:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hosezbsk Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 693
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 160 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 113.00
Post: #3
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Od razu po wejściu na stronę widać że to maszynka do ogłupiania ludzi Smile Kolega bardzo się zdziwi

Glosy: kariolmax (+1)
13-11-2020 09:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PremAccHack Offline
Forumowy Maniak
*

Liczba postów: 1,833
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 821 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 564.66
Post: #4
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Może pokaz koledze stawki z innych programów partnerskich M2M niech sobie porówna.
Glosy: kariolmax (+1)
13-11-2020 10:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Shimeon Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 738
Dołączył: Oct 2018
Reputacja: 82 +

Forum Gold: 50.00
Post: #5
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Zrobione na szybko w paincie:

https://imgur.com/a/vjzu1MY

Jeżeli kolega nie zmieni zdania to mogę coś tam jeszcze dla niego znaleźć, bo byków na tej stronce co niemiara. Cool

Glosy: hosezbsk (+1), kariolmax (+1)
13-11-2020 10:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Miczek Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 173
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 2 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 10.00
Post: #6
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Trochę nie na temat, ale mam pytanie, jakie są aktualne lepsze programy partnerskie od M2M?

Miczek, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
21-11-2020 09:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kariolmax Offline
Lojalny Forumowicz
*

Liczba postów: 2,072
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 333 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 22.18
Post: #7
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
(21-11-2020 09:52)Miczek napisał(a):  Trochę nie na temat, ale mam pytanie, jakie są aktualne lepsze programy partnerskie od M2M?

Ja najbardziej polecam ComperiaLead wraz z Systemempartnerskim (używam ich dwóch bo czasami jeden ma lepsze stawki dla danej kampanii) ze względu na kontakt i możliwość reklamacji wniosków (działam wśród znajomych, dlatego to dla mnie b. ważna kwestia). Ebroker to w dużym skrócie złodzieje, opisałem to na konkurencyjnym forum.

Zapraszam na mojego bloga z aktualnymi i wypłacalnymi bonusami (nawet do 400zł za jedną akcję!): https://returneo.pl
21-11-2020 15:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
[Vip]rachman Offline
VIP
*

Liczba postów: 5,563
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1799 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,499.20
Post: #8
RE: Strona https://sciezkamilionera.pl - opinie, ktoś korzystał?
Zazdrościsz mu milijonów czy jak? Dejże chopakowi zarobić. Co z Ciebie za kolega Wink

Jak noe doświadczy to się nie nauczy. Nie straci kasy chyba, że w pore się sam nie ogarnie. Po prostu daj mu spróbować a potem wylocz ile mógł zarobić działając samemu. Nie chce mi się zaglądać w ten system ale one bazują na piramido podobnych więc pewnie zaraz będzie wśród znajomych szukał jeleni Wink No chyba że w net obczai temat. Tu bym raczej uprzedził by nie wchodzili w to. Nie zarobi lub straci - przeżyje ale jak wciągnie znajomych to już tak smutniej jak dostanie potem od nich kopa.

60 zł od Twisto
Porady prawne, podatkowe i nie tylko online
Glosy: kariolmax (+1)
22-11-2020 01:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  badania-rynkowe.pl opinie filipekftw 3 310 06-11-2020 17:22
Ostatni post: chincyk
  Zna ktoś takie serwisy? kornik36 9 2,284 05-11-2020 20:00
Ostatni post: MyLead.pl
  Czy korzystał ktoś z tego serwisu? kikuss23 0 455 13-09-2020 15:14
Ostatni post: kikuss23
  Czy mógłby ktoś pomoc ? Praca manualna Szymek192018 6 1,036 18-08-2020 20:57
Ostatni post: zofia2007
  Alegrowy System Sprzedaży - Opinie?? mireck 1 828 10-07-2020 17:44
Ostatni post: KingaSkyShop

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.