Wybierz Styl: Aktywuj czarny styl Aktywuj jasny styl Aktywuj mobilny styl
Forum o zarabianiu przez Internet !
praca w domu Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com
forum o zarabianiu przez internet

Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie. Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.

Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:

  • Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
  • Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
  • Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia i reputację,
  • Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Dostosuj swój prywatny profil,
  • Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
  • Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
  • Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
  • Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!

praca w domu


Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft



Ankieta: Jak oceniasz serwisie Sejfik?
Bardzo dobry serwis
Przeciętny
Nic specjalnego
Nie mam zdania
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 94 Głosów - 2.55 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! » Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!

Autor Wiadomość
Owl_ Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 279
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 112 +

Forum Gold: 10.00
Post: #2081
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
Sprawdź:
(17-02-2023 21:51)rachman napisał(a):  
(17-02-2023 12:26)Shimeon napisał(a):  
(07-01-2023 21:30)rachman napisał(a):  Czekać dalej - gdy wprost napisali, że po nowym roku już nie będą wypłacać... Może maila skrobnę jak znajdę chwilę... Wink

I jak tam z tą wypłatą? Wypłacili?

Nie wypłacili, nie odpisali...
Sprawdzę w wolnej chwili spam itd., ale mało prawdopodobne, do tej pory wszystko grało z mailami.
Zobaczymy, może nie ogarniają...

Spróbuj napisać lub zadzwonić do nowego Admina (Arial-Media):

mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/arialmedia
Telefon: 536 011 122

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
17-02-2023 23:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

Warto sprawdzić:
gugi01 Offline
Banned
*

Liczba postów: 32
Dołączył: Apr 2017
Forum Gold: 0.00
Post: #2082
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
Nowy właściciel problemy te same facepalm
21-02-2023 22:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Owl_ Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 279
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 112 +

Forum Gold: 10.00
Post: #2083
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
(21-02-2023 22:54)gugi01 napisał(a):  Nowy właściciel problemy te same facepalm

O jakich problemach piszesz? Zarówno stary właściciel (Sejfika), jak i nowy (Arial Media) wypłacali zawsze zgodnie z terminem (zdeklarowanym w swoim regulaminie).

Jeśli zdarzają się jakieś problemy, to są to indywidualne, pojedyncze problemy użytkowników. Wystarczy skontaktować się z adminem i wyjaśnić sprawę Smile

PS. Nigdy nie miałem żadnego problemu z wypłatami (u obu adminów), a mam konta w tych serwisach od wielu lat.

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2023 23:35 przez Owl_.)
21-02-2023 23:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 5,899
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1906 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 2,804.20
Post: #2084
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
Wypłaty brak, odpowiedzi brak.
Sprawdziłem - pisałem na mail sejfikowy.
W sumie nie wiem czemu miałbym pisać na mail innej firmy, trochę to takie ... żeby na forum nie związanym z firmą dowiadywać się - gdzie można pisać/dzwonić Wink
Zakładam, że w ferworze zajęć przeoczyli/nie mieli czasu odpisać i zapomnieli lub olali sprawę - bo poprzedni właściciel miał robić przelewy...
Kwota niewielka ... (chociaż parę browków by było Wink ) więc się zastanowię czy tracić czas, bo nie ma dla mnie nic bardziej żenującego niż proszenie się o swoje.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Glosy: gugi01 (+1)
22-02-2023 03:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Owl_ Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 279
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 112 +

Forum Gold: 10.00
Post: #2085
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
@Rachman
Podałem Ci ogólny mail (i telefon) do biura firmy Arial Media, ponieważ z mojego doświadczenia wynika, że nowy admin najszybciej reaguje na taki właśnie kontakt.

Znam też kilka przypadków, gdy użytkownicy stron zarządzanych przez Arial-Media nie otrzymywali odpowiedzi na pytania zadane poprzez formularz kontaktowy (osadzony na stronach GPTR tej firmy).
Natomiast po wysłaniu wiadomości na ogólny adres otrzymywali szybką odpowiedź. Dlatego warto spróbować napisać na ogólny adres firmy Smile

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2023 06:49 przez Owl_.)
22-02-2023 06:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 5,899
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1906 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 2,804.20
Post: #2086
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
Dzięki, może spróbuję. Ciśnienia nie mam, ale bardziej by zobaczyć jak do tego podejdą chyba napiszę Smile

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
22-02-2023 17:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MrocznyKILL Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 8,868
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 3504 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 2.00
Post: #2087
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
Cytat:Wiadomość administracyjna #255 - Oficjalne Informacje + BONUS !

Porażka.

Słowo, które ciśnie się na usta, gdy coś nie wyjdzie.

W biznesie porażki zdążają się non stop. Są częścią gry.

Przejmując sejfik.com, mieliśmy ambitne plany aby jak najszybciej dokonać przeniesienia i przepięcia wszelkich usług, nie było łatwo, życie szybko zweryfikowało wszelkie terminy, mija niebawem drugi miesiąc a chcieliśmy zdecydowanie szybciej....

Natomiast to by było na tyle z smutnych słów, wiele to na są nauczyło, mamy sporo wytrwałości i się nie poddajmy, za co każdy z was bardzo dziękujemy, za wszelkie zrozumienie. To naprawdę ważne.
Czas oficjalnie się przedstawić, Mam na Imię Mateusz i prowadzę firmę już ponad 10 lat, zajmujemy się szeroko pojętym digital marketing (i nie tylko) i od niedawana do naszych szeregów dołączył serwis sefjik.com, Część !

Natomiast z dobrych i chyba najważniejszych dla Was wiadomości mamy to że aktualnie mamy zrealizowane wszystkie bierce wypłaty nie musicie czekać do kolejnego terminu wypłaciliśmy je na bieżąco, również te na Paypal (i to każda ręcznie , PP jeszcze nie udostępniło nam opcji masowych wypłat, dlatego mozolnie ręcznie realizujemy każda zleconą wypłatę Sad )

Aktualnie już można zamawiać wypłaty również na Paypal. Wszelkie płatności są już aktywne i zautomatyzowane w tym również wystawienie faktur dla firm za zamówienia reklam / doładowań subkonta. Operatorem płatności jest Tpay (wystarczy kliknąć przycisk i wybrać swój bank lub blika Płatności za reklamy / doładowania subkont / ulepszenia konta - możecie również dokonywać na Paypal, również po kliknięciu w przycisk Tpay jest do wyboru Paypal.

W programie pojawia się również coraz więcej reklamodawców co przekłada się na większą ilość reklam, aktualnie pracujemy nad pozyskiwaniem kolejnych aby wrócić do poziomu reklam z najlepszych czasów serwisu sejfik.com. Została również naprawiona rejestracja w serwisie- dlatego zachęcamy do aktywnego promowania i pozyskiwania poleconych Wink

Aktualnie prace trwają nad uruchomieniem usług:
- płatności SMS
- płatności krypto
- blokady antyspamowe na czacie
- nowe metody zarobku
oraz wiele innych które toczą się w tle

Ale to nie koniec mam dla was niespodziankę czyli to co tygryski lubią najbardziej Smile !
Wyjątkową Promocję na Członkostwo VIP w Sejfik-u od nowego Admina ! Tylko do końca najbliższego piątku (do 23.59) specjalny bonus na zakup konta VIP wyłącznie przez przelew Tpay.

Promocja potrwa tylko 4 dni, i każdego dnia będzie zmniejszać się wysokość bonusu....
Zaczynamy od - 40 % I każdego kolejnego dnia bonus zmniejszamy o 10% wartości zakupu konta VIP

[Wtorek -40% , środa -30% , czwartek -20% , piątek -10% ]

Po zakupie konta VIP przelewem Tpay w okresie trwania promocji otrzymasz zwrot środków na swoje subkonto w ciągu max 48h , w odpowiedniej wysokości do danego bonusu. Przykładowo jeśli kupisz już dziś konto vip za 50zł - dopisujemy Ci 20zł na twoje subkonto w sejfiku. . Proste zasady - wiele korzyści Smile

Koniecznie sprawdź jak wiele korzyści ulepszone konto w programie >>>

Zachęcamy do zabawy i życzymy wysokich zarobków ! Nie zwlekaj - wykorzystaj okazje i kup już teraz w promocji konto VIP w sejfiku Smile

Pozdrawiam Mateusz
P.S. Oferta specjalna z bonusem kończy się już w piątek, 3 marca o 23:59

28-02-2023 16:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gugi01 Offline
Banned
*

Liczba postów: 32
Dołączył: Apr 2017
Forum Gold: 0.00
Post: #2088
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
W ostatni dzień miesiąca, czyli ostatni dzień do zlecania wypłat na przyszły miesiąc,
na stronie sejfik nie działał link do https://sejfik.com/umowa.php.
Którą to stronę trzeba było odwiedzić aby zaakceptować umowę do wypłaty.
Efekt? Wypłat nie dało się zlecić. Dobra zmiana rzeczywiście!! Angry
W tym samym czasie Admin przeprasza,
że tak długo trwa przeniesienie,
MrocznyKill dodaje posty zachęcające do reklamowania się na stronie.
I wymiany tam SMS PREMIUM !! beka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2023 10:21 przez gugi01.)
Glosy: Wiktorx113 (+1), lexus (+1), fala1991 (+1), TheBoyss (+1), Patryk85 (+1), mwola0987 (+1), quweta123456 (+1), Kulka989 (+1), Sid162 (+1), zwirek123 (+1), krzysztof23 (+1), misiek84 (+1), chomik234 (+1), veron295 (+1), Marioski78 (+1), Wojann (+1), twojstary_575 (+1), hubert15 (+1), EmiKwiat05 (+1), Bogusia1974 (+1), Wojtek30 (+1), Tomek3212 (+1), Valevik (+1), Gruby102 (+1), Dodka995 (+1), [email protected] (+1)
04-03-2023 10:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


Warto sprawdzić:

MrocznyKILL Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 8,868
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 3504 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 2.00
Post: #2089
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
(04-03-2023 10:20)gugi01 napisał(a):  W tym samym czasie MrocznyKILL przeprasza,

Przeprasza Tongue Wiele osób podejrzewało mnie, że niby jestem właścicielem sejfika, a teraz wychodzi na to, że kupiłem go i teraz jestem jego właścicielembeka


... a może kupiłem go sam od siebie IdeaCoolbeka

04-03-2023 13:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gugi01 Offline
Banned
*

Liczba postów: 32
Dołączył: Apr 2017
Forum Gold: 0.00
Post: #2090
RE: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!
(04-03-2023 13:38)MrocznyKILL napisał(a):  
(04-03-2023 10:20)gugi01 napisał(a):  W tym samym czasie MrocznyKILL przeprasza,

Przeprasza Tongue Wiele osób podejrzewało mnie, że niby jestem właścicielem sejfika, a teraz wychodzi na to, że kupiłem go i teraz jestem jego właścicielembeka


... a może kupiłem go sam od siebie IdeaCoolbeka

Sory w takim razie,
ale skoro promujesz wymianę w serwisie SMS premium po takim kursie.
I reklame w serwisie jak jest w totalnym dołku to ciężko nie wyjść z założenia że jesteś z nim powiązany. Lol
04-03-2023 14:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Aktualizacja #Royaltiz Losowy bonus od 30-270zl /Wypłaca aron-baron 33 9,068 02-10-2023 21:41
Ostatni post: aron-baron
  Zoombuck - bonus na start za rejestrację. Wypłaca na paypal od 2018 roku miron830 4 3,163 03-03-2023 19:54
Ostatni post: miron830
  Pagazani – dobra alternatywa dla ySense, opinie michalx04x 0 1,815 17-08-2022 12:09
Ostatni post: michalx04x
  opinie.pl tomcio106 6 4,540 02-11-2020 10:42
Ostatni post: Shimeon
  WYPŁACA! Twino - 15€ bonusu przy inwestycji >=100€ w pożyczki społecznościowe! kariolmax 3 4,712 15-08-2020 13:20
Ostatni post: kariolmax

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.