Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 2.71 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotpay Opinie » opinie

Autor Wiadomość
marcinkowski Offline
Banned
*

Liczba postów: 3
Dołączył: May 2019
Forum Gold: 0.00
Post: #21
RE: Hotpay Opinie
Ja nie polecam, mam konto firmowe i zostałem już tam "opluty" kilka razy, weryfikacja miała nastąpić w ciągu 24h - taką wiadomosc dostałem od administracji, a nastąpiła po 5 dniach.. W miedzyczasie pisałem wiele wiadomosci i na żądną nie dostałem odpowiedzi. 3 dni temu napisałem kolejną i to samo Smile Także szkoda nerwów na nich, polecam przelewy24, tam to chociaż odpisują tego samego dnia...
03-05-2019 09:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Leaders Offline
Oficjalne Konto

Liczba postów: 1,924
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 1388 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 202.10
Post: #22
RE: Hotpay Opinie
marcinkowski, to co piszesz nie jest prawdą.

Sieć afiliacyjna / programy partnerskie: http://lead.network
Płatności online / sms premium: http://hotpay.pl
Masowa wysyłka sms / mailingi: http://hotsender.pl
Glosy: mikiniki (+1)
06-05-2019 09:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcinkowski2 Offline
Banned
*

Liczba postów: 1
Dołączył: May 2019
Forum Gold: 0.00
Post: #23
RE: Hotpay Opinie
(06-05-2019 09:16)Leaders napisał(a):  @[marcinkowski], to co piszesz nie jest prawdą.
Niestety jest i mam na to dowody, nie wiem czy tak traktujecie każdego klienta czy tylko ja mam takiego pecha, na 4 wysłane e-maile tylko jedna odpowiedź. Nie wspomnę już o tym, że czekałem tak długo na weryfikacje SMS, a powodem były niby święta... Dziwne, że przelewy zostały normalnie potwierdzone.

W załączniku screen z poczty.


Załączone pliki Obrazki
   
06-05-2019 21:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
[$] mikiniki Offline
Elita
*

Liczba postów: 1,945
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 2344 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 474.02
Post: #24
RE: Hotpay Opinie
Nie prawda, nie ma problemu z kontaktem, wszystko idzie załatwić w kilka minut, maksymalnie w kilka godzin. Wypłaty też expresowe, zazwyczaj w tym samym dniu. Weryfikacja usług moim zdaniem też szybka w porównaniu z konkurencją. Działam tam już z rok i jestem mega mega zadowolony. Jedna z lepszych firm tego typu. Polecam bez wahania !

[Obrazek: mkzarabiam-1410163077.gif]
Glosy: AnnaKa (+2), Leaders (+1)
16-10-2019 14:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Leaders Offline
Oficjalne Konto

Liczba postów: 1,924
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 1388 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 202.10
Post: #25
RE: Hotpay Opinie
mikiniki dziękujemy za opinię! Heart

Sieć afiliacyjna / programy partnerskie: http://lead.network
Płatności online / sms premium: http://hotpay.pl
Masowa wysyłka sms / mailingi: http://hotsender.pl
17-10-2019 09:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Admin Online
Administrator
*

Liczba postów: 21,180
Dołączył: Oct 2009
Reputacja: 9424 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 8,481.95
Post: #26
RE: Hotpay Opinie
Również przychylam się do Opini mikiego od ponad roku korzystam z sms+ w hotpayu i nie spotkalem sie z zadnymi problemami (choc raporty finansowe mi sie nie podobaja Tongue) spoko alternatywa dla tradycyjnych smsów premium, ktore sie od nich roznia znacznie wiekszymi stawkami.


Załączone pliki Obrazki
   

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: Leaders (+1)
04-11-2019 13:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Leaders Offline
Oficjalne Konto

Liczba postów: 1,924
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 1388 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 202.10
Post: #27
RE: Hotpay Opinie
Admin dziękujemy za opinię! Smile

Sieć afiliacyjna / programy partnerskie: http://lead.network
Płatności online / sms premium: http://hotpay.pl
Masowa wysyłka sms / mailingi: http://hotsender.pl
04-11-2019 14:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Rozliczenie z US HOTPAY . Markate 3 2,134 05-08-2019 19:32
Ostatni post: Markate
  HotPay.pl - polski agregator płatniczy Leaders 131 40,843 08-07-2019 14:24
Ostatni post: Leaders
Video HotPay i LV BET oficjalnym sponsorem kolejnej edycji FAME MMA! Leaders 0 3,378 23-09-2018 20:34
Ostatni post: Leaders
  HotPay - najniższa prowizja na rynku za Blik i ePrzelewy! Karczu 1 2,134 25-08-2018 09:33
Ostatni post: precell
Star HotPay głównym sponsorem FAME MMA! Leaders 5 3,903 21-06-2018 15:13
Ostatni post: Admin

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.