RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
Sprawdź:
(15-05-2014, 21:53)suchy0001 napisał(a): Daniel ryzykowałby podrobieniem pieczątki i pomówieniem w stronę CB? serio? ...Ludzie.
Przecież typowi się palił grunt pod stopami, a jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta. To chyba jest bardziej prawdopodobne niż to, że firma posiadająca masę kontrahentów i posiadająca milionowe przychody będzie kłamać w mailu do postronnej osoby, zamiast po prostu napisać, że nie udzieli żadnych informacji osobom nie będącymi stronami w tej sprawie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2014, 22:00 przez fakefejk.)
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
(15-05-2014, 21:47)suchy0001 napisał(a):
(15-05-2014, 21:39)SexPistols napisał(a): W takim razie jak wytłumaczyć maila, którego wkleił Karol?
jemu to akurat nie ma co wierzyć.
Poza tym skoro konto na CB było zarejestrowane na osobę prywatną to nie muszą nic wiedzieć ani o hotcash ani o STEPMEDIA.
Jakbyś przynajmniej umiał czytać na poziome czterolatka przeczytałbyś, że to Liromir podesłał mi ten screen więc jemu chyba można wierzyć skoro oni wiszą mu około ~2k.
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
(15-05-2014, 22:04)kariolmax napisał(a):
(15-05-2014, 21:47)suchy0001 napisał(a):
(15-05-2014, 21:39)SexPistols napisał(a): W takim razie jak wytłumaczyć maila, którego wkleił Karol?
jemu to akurat nie ma co wierzyć.
Poza tym skoro konto na CB było zarejestrowane na osobę prywatną to nie muszą nic wiedzieć ani o hotcash ani o STEPMEDIA.
Jakbyś przynajmniej umiał czytać na poziome czterolatka przeczytałbyś, że to Liromir podesłał mi ten screen więc jemu chyba można wierzyć skoro oni wiszą mu około ~2k.
Ja nie widzę,że podesłał liromir,widzę,że wrzucasz to Ty.A wiedząc,że jesteś łowcą afer śmiem zaryzykować stwierdzenie,że szybciej Ty coś namieszasz a nie Daniel.Poza tym na na poziomie 4 latka byłeś 8 lat temu więc nie tak dawno.
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
Tylko chyba Ty fakefejk nie zrozumiałeś, że w odpowiedzi odniósł się do STEPMEDIA Daniela Stępnia, o którym wspomniał autor emaila, a nie do Koska pod którego było podpięte HotCash. A do niego było na 100% bo osobiście to widziałem i dziś z nim o tym pisałem...
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
Tutaj od razu uprzedzę, bo niektórzy mają problem z kojarzeniem faktów... "Nie widzę związku domeny HotCash.pl (...) user zgłaszał inne domeny" - potraktujcie to dosłownie, bo na HotCash.pl nie było żadnych sms do wysyłania, więc ona nie ma związku, bo zgłasza się konkretne adresy adresy. Programy partnerskie stały na innych domenach i to one były zgłaszane, a nie adres HotCash.pl na którym były tylko informacje i linki do tych programów dla Was.
Czekam teraz na odpowiedź Koska, ale może chociaż teraz do Was w końcu dotrze, że naprawdę mu tą kasę zablokowali, a nikt z Waszymi "milionami" nie uciekł, bo byłoby to w przypadku tej kwoty conajmniej śmieszne...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2014, 08:43 przez Leaders.)
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
@up
"a nikt z Waszymi "milionami" nie uciekł, bo byłoby to w przypadku tej kwoty conajmniej śmieszne... "?
Tak jak nie uciekł twój kompan złodziej z EasySub, który okradł setki jak nie tysiące userów? nie będzie dla mnie zaskoczeniem gdyby hotcash to był teraz Wasz wspólny biznes do naciągania oczywiście za chwile się wyprzesz ale każdy historie zna i swoje wie.