Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
comperialead/bankier » opinie, wypłaty

Autor Wiadomość
comperialead/bankier
Sprawdź:
Witam wszystkich, chciałbym zasięgnąć waszej rady odnośnie dwóch serwisów http://www.comperialead.pl/ oraz panel.systempartnerski.pl, czy serwisy są wypłacalne, czy zaliczają jakieś leady?
RE: comperialead/bankier
@Gilandil po co szukasz jakichś nie sprawdzonych serwisów jak na forum jest 5 albo nawet 6 które są wiarygodne i wypłacalne Smile
Glosy: Gilandil (+1)
Mogę wiedzieć które to wg Ciebie są te wiarygodne i wypłacalne?
firesub/hotcash/aureonsub/mylead Smile Pozdro Smile
Koledze chodzi o serwisy gdzie za polecanie usług banku dostajesz prowizje, a nie subskrypcje sms Undecided
chodziło mi o systemy partnerskie
SystemPartnerski.pl (Bankier) jest wypłacalny - wypłacił ostatnio mojemu znajomemu, a ComperiaLead nie wiem właśnie, moze ktoś jeszcze inny ci odpowie w tym topicu.

https://luckywatch.pro/u/0agwa - zarejestruj się w LuckyWatch!
Exclamation
Oba są wypłacalne. Wreszcie ktoś chce zarabiać etycznie, a nie na subach sms. Programy partnerskie to dobry sposób na zarabianie. Oczywiście wszystko przychodzi z czasem, a także wiedzą, którą trzeba ciągle poszerzać.
Zarówno Comperia jak i Bankier wypłacalne !!! I można sporo zarobić jak ktoś umie korzystać Smile
Mogę pomóc jeśli ktoś chce.
Odpowiedz